Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fortæl os hvad sommerhusgæster bør opleve i dit lokalområde

Sol og Strand beder om gode ideer til glæde for sommerhusgæsterne. Foto: Johan Gadegaard
Sol og Strand Feriehusudlejning på Als opfordrer alle til at komme med forslag til, hvad sommerhusgæsterne kan lave i de mørke måneder.
Annonce

Als: Flere end 800.000 danskere tager normalt til udlandet på ferie i løbet af årets første tre måneder. Mange er formentligt forhindret i at rejse denne vinter på grund af pandemien og derfor overvejer alternative oplevelser i Danmark.

Sol og Strand Feriehusudlejning  har i den forbindelse lanceret et tiltag, som skal synliggøre de mange gode oplevelser, der er forbundet med en sommerhusferie – også om vinteren.

- Vores Als-kontor varetager udlejning og servicering af sommerhuse i et stort område fra Kolding i nord og til Sønderhav i syd, og her findes der uden tvivl masser af oplevelser. Dem ønsker vi at italesætte, og i den forbindelse har vi brug for hjælp til at informere om, hvad sommerhusgæsterne skal ud at se i lokalområderne. Vi beder virksomheder, private, foreninger og andre fortælle om de lokale oplevelser ved at inkludere lokal information under en sektion på vores hjemmeside, i velkomstbrevet, via en side i velkomstkuverterne samt på vores app til feriegæsterne, siger bureauchef Henrik Høi i en pressemeddelse.

Annonce

Mangfoldige

- Lige nu er vi naturligvis udfordret af en omfattende nedlukning, men i takt med at vaccinen bredes ud, vil samfundet gradvist åbne igen, og til den tid higer vi efter oplevelser, vurderer Henrik Høi, der opfordrer lokale erhvervsdrivende til at kontakte ham eller kontoret, hvis man ønsker at deltage i initiativet.

Mulighederne for oplevelser er mangfoldige - det kan eksempelvis være rideture i naturen, leje af cykler til mountainbiketure, male- eller keramikkursus, en lokal byguide der viser rundt, madlavningskursus med lokale råvarer, besøg på det lokale bryggeri, restauranter, cafeer, butikker etc.

- Med dette initiativ kan vi være med til at skabe opmærksomhed omkring lokale oplevelser, inspirere gæsterne og dermed være med til at skabe trafik til lokalområdets erhvervsdrivende. Desuden er det medvirkende til, at man som gæst tager hjem med flere gode oplevelser og minder i bagagen, fastslår bureauchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce