Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fra bartender på Penny til JCI-nationalpræsident

Lena L. Schrøder betegner Sønderborg som sit andet hjem. Foto: JCI
Lena L. Schrøder bor i Aabenraa, men hun betegner Sønderborg som sit andet hjem og har mange venner i byen - blandt andet fra tiden som bartender på Penny Lane.
Annonce

Sønderjylland: Den nye nationalpræsident for netværksorganisationen Junior Chamber International i Danmark, Lena L. Schrøder, Aabenraa, taler varmt om den tid, hun tilbragte i Sønderborg. Hun betegner ligefrem byen som sit andet hjem, og fortæller, at hun mødte mange af sine bedste venner i Sønderborg.

Lena L. Schrøder er fra Rødekro, men hun har har været medlem af JCI først i Aabenraa og siden i Sønderborg, og hun har også haft en elevstilling hos Danfoss og taget businessuddannelsen på Business College Syd i Sønderborg, hvor hun i øvrigt også arbejdede som bartender på Penny Lane.

Ved siden af arbejdet som nationalpræsident vil hun fortsat passe sit arbejde på Danfoss. Her er hun ansvarlig for, at HR-afdelingens IT-systemer fungerer optimalt - for eksempel, når Danfoss opkøber andre virksomheder.

Med bopæl i Aabenraa, venner i Sønderborg og job i Nordborg kan den nye nationalpræsident se frem til masser af tid bag rattet, men det betyder ikke noget. Det vigtigste er, at hun bor tæt på familien i Sønderjylland - hun siger selv, at hun er et rigtigt familiemenneske og at hendes hjerte banker for Sønderjylland.

Annonce

Utrolig genert

Lena L. Schrøder  vil gerneskabe noget, der er til gavn for andre. Muligheden for at kombinere dette, fandt hun i den lokale JCI.

- Jeg blev introduceret til JCI via min tidligere chef, forklarer Lena L. Schrøder i en pressemeddelelse.

- Til mit første møde var jeg utrolig genert - og alene det at stå og smalltalke med andre var lidt af en prøvelse. Men jeg faldt meget hurtigt for det sociale sammenhold - ja, nærmest et familiesammenhold - som JCI tilbyder, og ikke mindst muligheden for at gøre noget for sit lokalsamfund samtidig med, at man dygtiggør sig som projektleder, bestyrelsesmedlem eller indenfor HR.


Til mit første møde var jeg utrolig genert - og alene det at stå og smalltalke med andre var lidt af en prøvelse.

Lena L. Schrøder


Lena L. Schrøder har de seneste ni år været med til at få JCI med i Kultur- og idrætsnatten i Sønderborg og Sønderborg Erhvervstræf, og et år inviterede hun hele JCI Danmark til Sønderborg for at overvære Sønderborg Ringridning. Derudover har hun arrangeret en debatkonkurrence, hvor deltagerne kunne skærpe deres evner inden for retorik og
præsentationsteknik.

Junior Chamber

JCI er en international non-profit netværksorganisation for unge i alderen 18-40 år.

JCI blev stiftet i 1915 i St. Louis, USA af Henry Giessenbier Junior.

JCI har på verdensplan mere end 150.000 medlemmer i over 100 lande.

JCI Danmark har 450 medlemmer (og 500 senior medlemmer) i Danmark fordelt på ca. 30 lokalafdelinger

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce