Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fuld genåbning af dagtilbud og SFO efter pinse

Børn i institutioner og SFO kan se frem til snart at komme afsted igen i normalt omfang. Arkivfoto: Timo Battefeld
Den 2. juni åbner Sønderborg Kommunes dagplejer, vuggestuer og børnehaver med de almindelige åbningstider og folkeskolerne åbner SFO og klubber.
Annonce

Sønderborg: Det er meget tæt på en normal hverdag, kommunens mindste børn kan se frem til efter pinse, når dagplejer, vuggestuer og børnehaver genindfører de almindelige åbningstider fra tidlig morgen til sen eftermiddag. SFO og klubber åbner også den 2. juni med åbningstider som før corona-krisen. Der er pr. maj tale om 1844 børn.

Der vil dog fortsat være ekstra fokus på hygiejne og håndvask, ligesom forældre i videst muligt omfang skal sørge for at overholde det generelle krav om en meters afstand, når de henter og bringer.

Bortset fra nødpasning har SFO og klubber været lukket siden midten af marts. De 0- til 6-årige har været afsted siden den 15. april, men på grund af ekstra krav til rengøring, og kravet om at børnene skulle opholde sig i mindre grupper og kun måtte være sammen med den samme voksne, har åbningstiden været begrænset både i dagplejer, vuggestuer og børnehaver. - At vi nu kan lave en genåbning, der bringer kommunens børnefamilier tilbage til noget, der er så tæt på normal hverdag, er selvfølgelig helt fantastisk. Det har været en udfordring for mange småbørnsforældre at få den begrænsede pasningsmulighed til at hænge sammen med et fuldtidsjob, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Claus Klaris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce