Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Går efter guldet: Louise er klar til X Factor liveshows

Louise Westergaard fra Broager håber naturligvis, at hun kommer til tops i X Factor. Foto: Kim Holm
Den 16-årige Louise Westergaard fra Broager er med i den store gruppe "The Kubix" i X Factor. Den kommende fredag går det løs med det første liveshow.
Annonce

Broager: Det var en glad Louise Westergaard fra Broager, der lørdag eftermiddag kunne fortælle om dramaet på den båndede X Factor udsendelse fredag aften i tv.

- Thomas Blachman var meget hård og blev ved med at trække det ud, inden han fortalte, at vi var videre til liveshows, fortæller hun til JydskeVestkysten.

Den 16-årige Louise Westergaard er med i en nydannet gruppe med navnet "The Kubix". Gruppen består af seks unge kvinder og en ung mand. Den absolut største gruppe i X Factors historie. Den kommende fredag går de på scenen ved det første liveshow i Brøndby. Her er en gammel bygning i Priorparken omdannet til et moderne eventhus. Grupperne og de øvrige deltagere har allerede øvet sig i fire uger.

I fredagens udsendelse manglede den 18-årige Filipa Arenfeldt fra Sæby, der ikke kunne komme frem til optagelserne på grund af corona-restriktioner. De øvrige i gruppen er foruden den 16-årige Louise Westergaard fra Broager, den 19-årige sanger Jerald Baldemor fra Sverige, som Thomas Blachman sætter i fokus, den 20-årige Clara Ovesen fra Kalundborg, 18-årige Emmely Søgaard Hansen fra Egå, 15-årige Rebecca Givskov fra Klampenborg og den 21-årige Camilla Riedmann Harlund fra Hjørring. De seks unge kvinder er efter Thomas Blachmans mening deltagere med stærke vokaler.

Annonce

Ung mand er i fokus

Thomas Blachman sagde direkte i fredagens tv-udsendelse på TV2 til de unge kvinder, om deres ego kunne holde til og have den tanke, at det ikke var dem, som var i ekstrem fokus hele tiden, men det var den unge mand, som skulle bæres på hænder og fødder i musikkens verden.

Louise Westergaard var ved at miste håbet om en plads ved liveshows, da Thomas Blachman sluttede af med følgende replik:

- I har lært et eller andet, tænker jeg, men I har lavet noget lort i dag, men i skal videre og lave noget fantastisk.


I har lært et eller andet, tænker jeg, men I har lavet noget lort i dag, men i skal videre og lave noget fantastisk.

Mentor Thomas Blachmann for gruppen på syv personer


Louise Westergaard går i 1. g på Statsskolen i Sønderborg, men hun stræber ikke efter noget bestemt job og er åben for alle muligheder.

- Skolen skal gøre færdig, og så vil jeg gerne beskæftige mig med sang, skuespil eller noget i den stil, forklarer Louise Westergaard, der har fået mange henvendelse fra familie og venner efter tv-udsendelsen fredag aften, men hun holdt fri fra fritidsjobbet i Kaj's bageri i Broager lørdag morgen.

- Alle krydser fingre for mig, siger Louise Westergaard.

Det var nervepirrende for Louise Westergaard og de øvrige deltagere, inden de fik at vide, at de var videre til liveshows. Foto: Kim Holm
Den 16-årige Louise Westergaard går i 1. g på Statsskolen i Sønderborg. Hun kunne godt se sig selv i en verden med sang og skuespil. Foto: Kim Holm
Broager-pigen Louise Westergaard tog lørdag en fridag fra fritidsjobbet i bagerforretningen i Broager. Foto: Kim Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce