Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Gang i Perlegade: Butik flytter og en ny flytter ind

Det har vist sig, at være en god beslutning for Janne Krath, da hun for et par måneder siden, som forsøg, åbnede en butik i sin tøjforretningskæde Janne K. Nu rykker hun ind længere oppe ad gågaden, hvor der for nogle år siden var Tiger-butik. Foto: Henrik Rath
Janne Krath åbnede for et par måneder siden tøjbutik i Sønderborg på prøve. Nu bliver hun og flytter i nye lokaler i Perlegade 30. I det tidligere Wagner, Perlegade 13, kommer der en helt ny butik.
Annonce

Sønderborg: - Jeg er blevet meget positivt overrasket over Sønderborg, så nu bliver jeg med butikken og flytter lidt længere op ad gågaden i nummer 30. Her er en bedre og mere synlig placering, fortæller Janne Krath, som i oktober åbnede i nummer 31 med butikken Janne K., der er en tøjkæde med butikker flere steder i landet.

Butikkerne driver hun sammen med sin mand, Flemming Krath. De bor i Kolding, og åbningen i Sønderborg var en prøveballon.

- Det er gået rigtig godt, så nu håber jeg bare, at vi kan komme hurtigt i gang med at indrette os her. Vi skal være ud af de nuværende lokaler til årsskiftet og holder flyttesalg, tilføjer Janne Krath, som også designer tøj og tager rundt i hele Skandinavien og sælger sit tøjmærke.

Annonce

Deles op i tre

Ejendomsmægler Lene Thiim Roelsen fra Nordicals i Sønderborg er også rigtig glad for, at det nu er lykkes at få udlejet butikslokalet.

- Det har jo stået tomt længe. Nu gør ejeren det, at han deler det op i tre lejemål, hvor Janne K. får det ud til Perlegade. De andre er ikke lejet ud endnu, men der laves døre ud mod Jernbanestien, hvor der går mange folk til og fra p-pladserne, forklarer Lene Thiim Roelsen.


Jeg er blevet meget positivt overrasket over Sønderborg, så nu bliver jeg med butikken og flytter lidt længere op ad gågaden i nummer 30. Her er en bedre og mere synlig placering.

Janne Krath


Nordicals har også netop fået udlejet lokaler i Perlegade 13, hvor der tidligere var tøjforretningen Wagner. Den flyttede i løbet af dette år sammen med Tøjeksperten, som har samme ejere.

Hvem der præcist rykker ind i nummer 13 er endnu ikke afsløret.

Ejendomsmægler Lene Thiim Roelsen fra Nordicals i gang med at sætte et "Udlejet"-skilt i Perlegade 13. Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce