Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Gislev gør klar til nye rejser fra Sønderborg

I Sønderborg Lufthavn er der fra foråret igen udsigt til rejser ud i Europa med Gislev Rejser og Alsie Express. Arkivfoto: Timo Battefeld
Gislev Rejser har udvidet samarbejdet med Alsie Express og tager nu hul på salg af rejser fra foråret 2021. Kroatien er igen med på programmet og Sønderborg Lufthavn har mere chartertrafik i ærmet.

Sønderborg: Coronaen raser og forbruget af mundbind er stærkt stigende. Det samme er folks udlængsel efter udenlandske rejsedestinationer, og det forbereder man sig på hos Gislev Rejser. Her er man nu klar med næste års rejseprogram, og det er i høj grad med Sønderborg som udgangspunkt.

- Vi skal være klar, så snart det er muligt for folk igen at rejse. Både lufthavnen i Sønderborg og det lokale flyselskab, Alsie Express, er gode samarbejdspartnere, så vi har bestilt ekstra flyvetid med selskabet. Deres lidt mindre maskiner passer perfekt til det rejsemønster, vi har for tiden, forklarer Niels Ravn Eriksen, salgschef i Gislev som i øvrigt kan fejre 75 års jubilæum næste år.

Økonomisk sikkerhed

Når Gislev Rejser tager hul på rejsesæsonen 2021 fra Sønderborg Lufthavn, er det både med nyheder og med de rejsemål, som covid-19 satte en stopper for i år.

De første afgange er planlagt fra starten af maj og fortsætter frem til oktober. Som noget nyt tilbyder Gislev alle gæster en økonomisk sikkerhed ved at tilbyde en kvit og frit afbestilling indtil 1. marts 2021. Det gælder alle afrejser fra og med 1. april 2021.


Vi skal være klar, så snart det er muligt for folk igen at rejse. Både lufthavnen i Sønderborg og det lokale flyselskab, Alsie Express, er gode samarbejdspartnere, så vi har bestilt ekstra flyvetid med selskabet.

Niels Ravn Eriksen, salgschef i Gislev Rejser


Kroatien, som var en af denne sæsons store nyheder og som mange havde set frem til at kunne flyve til fra Sønderborg, er med igen i 2021. Ellers er der fokus på Syditalien og Apulien, hvor den nye danske komediefilm "Madklubben" er optaget. I August og september er der planlagt rejser til Toscana.

Mere i ærmet

Lufthavnschef Christian Berg længsel også efter mere trafik i lufthavnen, som lige nu udelukkende har indenrigsruter til København og haft sommerflyvninger til Bornholm.

- Det er rigtig godt med Gislev, og vi har mere i ærmet. Jeg kan ikke afsløre hvad, men det drejer sig både om ruter ud i Europa og indflyvning af turister, siger Christian Berg, som dog har måtte se lufthavnens stort anlagte udvidelsesplaner med blandt andet ny terminalbygning skubbet længere ud i fremtiden.

Du kan læse mere om rejser fra Sønderborg på www.gislev-rejser.dk/fly-soenderborg-lufthavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce