Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Grønne ambassadører blev klædt på til klimakamp

Deltagere drøftede intenst deres ideer. Det gør også Sofie Nissen, Hans Erik Johansen, Birgit Fravsbøl, Morten Thomsen og Kaj Lindblad, alle fra NAB. Foto: Ruth Nielsen
Beboere fra tre boligforeningerne deltog i et kursus på EUC Syd om oprettelse af et grønt ambassadørkorps, der skal understøtte boligforeningernes grønne profil.
Annonce

Sønderborg: Engagementet og lysten var til stede, da over 20 beboere fra boligforeningerne GAB, NAB og Danbo mødtes på EUC Syd for at blive klædt på deres frivillige opgave: at være grøn ambassadør for deres boligforening.

Deltagerne var fagligt meget kompetente, en del har arbejdet med energibesparelse, spilde- og drikkevand og strøm. De brænder for et bedre miljø og klima.

De kommende ambassadører drøftede deres mange ideer, hvordan de kan understøtte den grønne omstilling - men hvad gør man, når ingen af medbeboere vil bidrage med deres hjælp. For eksempel når man er enig at beplante græsplænen, men ingen vil luge ukrudtet bagefter? Også her var deltagere iderige. Når arbejde pakkes ind i hyggelige rammer, skulle det nok inspirere beboere til at være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce