Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Group Busstop trækker fulde huse og giver tredobbelt koncert

Group Busstop spiller musik fra de glade 60’ere og 70’erne. Bl.a. Beatles og The Hollies. Navnet Busstop kommer fra en af The Hollies’ topnumre. Privatfoto
Bandet med bl.a. tidligere Haimons-musikere giver tredobbelt koncert fredag den 2. oktober, lørdag den 3. oktober og søndag den 4. oktober i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø.
Annonce

Sønderborg: Bandet Group Busstop er flere gange gået på scenen i det intime spillested Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, og hver gang har der været udsolgt.

Nu vender det moderne boyband tilbage til Kulturhuset – Skyttehuset.

- Musikentusiaster hungrer efter at komme til koncerter og efter aflysningen af Bobby Festival på Sønderborghus, er vi blevet enige med Borgerforeningen om at give en tredobbelt koncert i Kulturhuset – Skyttehuset, fortæller Flemming ”Totte” Andersen fra Group Busstop.

Det foregår fredag den 2. oktober, lørdag den 3. oktober og søndag den 4. oktober – alle dage kl. 19.00.


Musikentusiaster hungrer efter at komme til koncerter.

Flemming ”Totte” Andersen, Group Busstop


Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra 60’erne og 70’erne.

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen (guitar og sang), Tim Hansen (guitar og sang) – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen (sang og percussion) og Ole Skau (trommer) samt Flemming ”Totte” Andersen (keyboard, guitar og sang) – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen (bas og sang) kommet med. Han har en fortid i Doncarsters.

Billetsalget er godt i gang, og i den forbindelse kan Jens Gøttler fra Borgerforeningen – tlf. 3048 3466 – eller Flemming ”Totte” Andersen fra Busstop, tlf. 2084 5621 kontaktes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce