Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Gunn tabte kampen mod corona

Gunn tabte kampen mod corona. Foto: Arkiv
Annonce

Sønderborg: Mindeord om Gunn - Gunhild Sparholt Rasmussen, Dybbøl Plejecenter tidligere Asserballeskov.

Det er med stor sorg, vi fik meddelelse om, at vor gode veninde Gunn havde tabt kampen mod den coronainfektion, hun havde pådraget sig.

Hun var ellers livet meget op efter et længere sygeleje i huset i Asserballeskov. Hun var meget glad for opholdet på Dybbøl Plejecenter, der gav hende en god og omsorgsfuld pleje. Hun var sengeliggende, da hun kom ind, men blev genoptrænet til at gå med rollator og til sidste korte ture uden. Hun havde en livsvilje som få. Det var aldrig kedeligt at besøge hende, for hun udstrålede en livsglæde og intelligens ud over det normale. Når hun kunne fordybe sig i sine mere end 100 fotoalbum fra sine rejser og lange liv, var hun i sit es.

Hun var gift med murermester Preben Sparholt Rasmussen. De drev i København et firma med 50 ansatte. Ved pensionsalderen flyttede de ind i deres sommerbolig i Asserballeskov og fik også der en stor vennekreds. De var bl.a. medlem af Lions Club Als Nørherred, Nordborg Mandskor o.m.a., og det gav dem en stor omgangskreds – også for deres glade, positive livssyn.

Annonce

Med i tv-serie

De var også med i en tv-serie ”Din for altid”, hvor de fortalte, at de havde ligget i samme barnevogn som små. Gun var fra Sverige, hvor Prebens forældre ofte holdt ferie i et nabohus til Guns forældre. Efter krigen blev de gift og nåede at holde diamantbryllup, inden Preben tabte kampen mod en hjernesvulst.

Vi vil savne hende for hendes livsglæde, positive væremåde og intelligens.

Hendes 100 års fødselsdag skulle holdes på Providence i Stranderød og den var vi allerede inviteret til. Det viser lidt af hendes livsgnist, som coronaen desværre satte en stopper for. Tak for gode minder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce