Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Håndbold-formand: Vi mangler kvinder

Der mangler håndboldkvinder i TS Sønderborg. Foto: Claus Thorsted
Annonce

Sønderborg: Formanden for TS Sønderborgs kvindelige håndboldspillere, Christian Hansen, beder ny områdets kvindelige håndboldspillere om hjælp. Serie 3 holdet har nemlig fået fire afbud, og det betyder, at der er for få spillere til sæsonstarten 19. august.

I skrivende stund er der 8-9 spillere til holdet, og der skal være 7 på banen ad gangen. Alligevel er det for få, siger Christian Hansen. Han anslår, at der helst skal være 15 spillere på holdet for at få det gennem sæsonen.

Flere af de spillere, som forlader holdet, har tilkendegivet, at de er parate til at træde til for at hjælpe, hvis det er nødvendigt, men alligevel betegner Christian Hansen situationen som uholdbar. Han har ringet rundt til områdets klubber for at høre, om de har for mange spillere, men han regner ikke med, at det giver resultat. TS Sønderborg har også reduceret det årlige kontingent fra 900 til 400 kroner for at tiltrække nye spillere.

Spillerne er fra 18 år, og de fleste forlader holdet på grund af travlhed med arbejde og uddannelse.

Håndboldkvinder er velkomne til at dukke på til træningen i Humlehøjhallen hver onsdag fra 19.30 til 21 - første gang er 19. august - eller ved at ringe til Christian Hansen på 21 71 34 92.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce