Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Håndsprit er kommet for at blive i Matas

Butilkschef Lis Gehrt, Matas i Borgen, har sammen med medarbejderne været på hygiejnekursus. Foto: Matas
Smitsomme sygomme skal have dårlige levevilkår - derfor har personalet været på hygiejnekursus.
Annonce

Sønderborg: Kort før corona-nedlukningen åbnede Matas-butikkerne Life-koncept, der skal gøre det lettere for kunderne at føle, se og afprøve nye produkter, og nu er der ifølge butikschef i matas i Borgen Shopping Lis Gehrt indført nye procedurer, der også under og efter en coronatid skal gøre levevilkårne for smitsomme sygdomme dårlige i Matas-

Matas’ ekspedienter har blandt andet været en tur på skolebænken, hvor de har gennemgået teori om hygiejne og rengøring, en afstand- og smittevejstest og en grundig introduktion til de nye procedurer.Coronavirussen har gjort os alle meget opmærksomme på, hvor stor indflydelse vores adfærd har på risikoen for, at vi smitter hinanden.

Retaildirektør Allan Kristoffersen


Blandt de synlige tiltag i butikken er ny skiltning og håndsprit på faste standere. Desuden vil ekspedienterne afspritte testprodukterne før og efter, at kunderne prøver dem, mens masker eller visirer kommer i brug, hvis en kunde skal have lagt makeup.

Annonce

Permanente tiltag skal give tryghed

Matas-butikkerne i Sønderborg følger i forvejen myndighedernes anbefalinger for at hindre spredningen af corona. Ifølge Allan Kristoffersen, der er retaildirektør hos Matas, er målet med de nye tiltag, at både kunder og medarbejdere også føler sig trygge i butikkerne i fremtiden.
– Coronavirussen har gjort os alle meget opmærksomme på, hvor stor indflydelse vores adfærd har på risikoen for, at vi smitter hinanden. Med de nye tiltag og certificeringen af vores medarbejdere ændrer vi adfærden i butikkerne på en måde, hvor det er så naturligt som muligt for både kunder og medarbejdere at undgå at smitte hinanden både nu og i fremtiden, siger Allan Kristoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce