Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Højskole-samtalesaloner i Dybbøl Forsamlingshus

Peter Koldby Juhl, som til daglig er forstander på Sundeved Efterskole, manden, som sætter gang i samtalen torsdag 16. januar. Pressebillede
Annonce

Dybbøl: Torsdag 16. januar kl. 19.30 er lille sal i Dybbøl Forsamlingshus, ramme om det nye års første højskole-salon med overskriften "Hvordan bliver vi de forældre, vi gerne vil være? – og hvordan får vore børn mod til at være dem, de er?"

Spørgsmålene er skelettet for højskolesalonerne i forsamlingshuset denne vinter.

Hver aften kommer et nyt ansigt fra højskole- og efterskoleverden, som vil komme med et oplæg til diskussion af forholdet mellem "større børn" og deres forældre.

Efter oplægget fra aftenens gæst følger et oplæg til samtale, hvor der er mulighed for at vende nogle af de spørgsmål, som oplægget afføder.

De to første saloner hedder: ’Mod til vælge” og ”Tro på livet”. Det er Peter Koldby Juhl, som til daglig er forstander på Sundeved Efterskole, der er ansigtet, som sætter gang i samtalen torsdag 16. januar.

Peter Koldby Juhl er bosiddende på skolen sammen med hans hustru, Anni, og parrets to børn, Karen og Emil. Han er uddannet landmand fra Gråsten Landbrugsskole, hvor jeg efterfølgende har været lærer i syv år, hvorefter han blev ansat på Sundeved Efterskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce