Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Hør barokmusik i Riddersalen

Ensemble 1585 optræder på Sønderborg Slot. Prfoto
Annonce

Sønderborg: Sønderborg Musikforenings næste koncert er lørdag den 21. november. Riddersalen vil genlyde af barokmusik fremført af det nystiftede Ensemble 1585. En tenor, to violiner, cello, cembalo og orgel vil spille og synge værker af blandt andet Dietrich Buxtehude, Heinrich Schütz og G.F. Händel.

Tenoren Markus Schäfer er fra Tyskland, violinisterne er den kinesisk-danske Mo Yi og Ida Spang-Hanssen. Cello spilles af Gert von Bülow, der har undervist på Hochschule für Musik i Rostock, og ved cembalo og orgel sidder Ulrik Spang-Hanssen og Anne Agerskov. Sidstnævnte tiltrådte i august en stilling som organist og domkantor ved domkirken i Aarhus, og Sct. Mariekirken måtte sige farvel til hende som organist.

I Riddersalen på Sønderborg Slot er der god plads, men på grund af coronaen er der begrænset adgang. Derfor skal man tilmelde sig på tlf. 2339 3469. Mundbind er påkrævet, indtil man sidder på sin plads. Koncerten begynder kl. 16. Billetter kan købes ved indgangen eller på www.billetten.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce