Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Handelsformand: Støt os - hver en krone tæller

Rikke Torré fra Huset Torré i Perlegade i gang med at pakke kærlighed ind i cellofan, som hun selv udstrykker det. Foto: Henrik Rath
Formand for Sønderborg Handel, Rikke Torré, forsøger at holde fanen højt, mens hun sender kærlighed pakket ind i cellofan, som hun selv betegner det. - Hver en krone tæller for os, lyder det fra Torré.
Annonce

Sønderborg: - Husk nu at bruge nogle penge rundt i de butikker, som stadig har åbent. Hver en krone tæller i det her scenarie. Det er et kærligt opråb, lyder det fra formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torré fra Huset Torré, mens hun pakker endnu et par gaver ind i cellofan til udbringning.

- Der er heldigvis mange, som gerne vil tilgodese hinanden med en ting, nu hvor de ikke kan mødes. Jeg oplever også en god loyalitet blandt os handlende - tiderne til trods. Vi hjælper hinanden og henviser til hinanden, hvis vi kan, fortsætter Rikke Torré.

I følge Sønderborg Handels seneste opgørelse er omkring 10-12 butikker lukket midlertidigt og frivilligt ud over dem, som er blevet pålagt at lukke. Nogle butikker har fået udsat huslejen, som ofte er en af de store udgiftsposter.

Jeg kan derfor ikke sige det tydeligt nok - handel lokalt, for hvad er det for en by, du ønsker dig, når vi en gang er over coronakrisen.

Formand for Sønderborg Handel, Rikke Torré

Annonce

Hvad ønsker du dig?

På den måde er butikslukningerne en lille forsmag på, hvad vi kan opleve, hvis bymidten blev mere død.

- Jeg kan derfor ikke sige det tydeligt nok - handel lokalt, for hvad er det for en by, du ønsker dig, når vi en gang er over coronakrisen, spørger Rikke Torré, som ikke har planer om at lukke sin butik, men forsøger at holde gang i tingene.

- Jeg kan heller ikke holde ud bare at sidde derhjemme, supplerer hun og slutter af med stof til omtanke:

- Det der var problemer for nogle uger siden er pludselig forsvindende lille. Sådan kan tingene ændre sig ret hurtigt, men den lære kan vi jo også tage med os.

JydskeVestkysten har i øvrigt netop indledt en kampagne under navnet ”Bekæmp corona-krisen – brug dine penge lokalt”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce