Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Historisk bog om havnen med filmbidder

Lokalhistoriker Sten Boye Poulsen har skrevet en bog om udviklingen i Sønderborg Havn. Flere steder i bogen er der QR-koder, der kan scannes med mobilen, så man bliver ledt hen til en historisk filmoptagelse om emnet.
Lokalhistoriker Sten Boye Poulsen har lavet en bog med gamle unikke fotos fra Sønderborg Havn. Enkelte sider har en kode, der kan scannes og fører en hen til små gamle filmstumper
Annonce

Sønderborg: I dag er han pensioneret skolelærer, men Sten Boye Pulsen har en passion for lokalhistorier far Sønderborg, som han flyttede til for mange år siden. I flere år har han nu udgivet Sønderborg Kalenderen med historiske fotos og tekster. Desuden driver han hjemmesiden www.sonderborghistorier.dk lige som han har udgivet flere bøger om specielt byens historie.

Nu er der så en ny bog på gaden. Det er godt et halvt hundrede sider samlet under titlen "Fra trafikhavn til turisthavn", hvor Sten Boye Poulsen i før og nu fotos viser og forklarer, hvad havnen og området fra slottet til Verdens Ende var tilbage fra 1800-tallet og frem mod nutiden med restaurationsliv, multikulturhus og topmoderne hotel.

Som en rigtig smart finesse har Boye Poulsen udstyret enkelte sider med en QR-kode, der kan scannes med en smartphone og dermed leder en hen til gamle optagelser fra en svunden tid.

Du kan få mere at vide om køb ved at skrive til Sten Boye Poulsen på mailadressen: forlag@sonderborghistorier.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce