Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Hotelkongen Mads breder sig: - Vi er nu Sønderjyllands største overnatningsvirksomhed

Mads Friis på Benniksgaard. Arkivfoto: Timo Battefeld
Benniksgaard Hotel har vokseværk, og indehaver Mads Friis har brugt corona-nedlukningen til at udvide forretningen med Danhostel i Sønderborg. Forretningen er nu Sønderjyllands største overnatningsvirksomhed.

Sønderborg: Corona-nedlukningen har været hård ved hotelbranchen, men Benniksgaard Hotel har brugt nedlukningen som en anledning til at tænke nyt. Det økonomiske udgangspunkt har således gjort det muligt at investere i overnatningskapacitet i Sønderjylland. Direktør Mads Friis tror på regionen og vil gerne igangsætte noget mere.

- Vi har styrket vores position på markedet ved at overtage ejerskabet af Hotel 6400 helt samt overtage Danhostel Sønderborg. Vi er nu Sønderjyllands største overnatningsvirksomhed, målt på senge, siger direktør og indehaver af Benniksgaard Hotel, Mads Friis i en pressemeddelese og fortsætter:

- Det er vigtigt, at Sønderjylland også fremadrettet er klar til at tage konkurrencen op omkring erhvervsgæster, turister og lejrskoler. Ellers vil det koster mange arbejdspladser i hele regionen, og udvidelsen skal gøre Benniksgaard Hotel stærkere i denne hårde konkurrence.

Annonce

Danhostel med god fortid

Mads Friis har købt Torben Hansens aktier i Hotel 6400, som de har drevet i fællesskab indtil nu. Selve ejendommen beholder Torben Hansen dog, så partnerskabet fortsætter. Herudover har Benniksgaard Hotel, som sagt, også overtaget driften af Danhostel Sønderborg.


Det er vigtigt, at Sønderjylland også fremadrettet er klar til at tage konkurrencen op omkring erhvervsgæster, turister og lejrskoler. Ellers vil det koster mange arbejdspladser i hele regionen, og udvidelsen skal gøre Benniksgaard Hotel stærkere i denne hårde konkurrence.

Mads Friis


- Danhostel Sønderborg har under Birgit Misser og Søren Sejersen udviklet sig til en sund forretning med en perfekt placering midt i knudepunktet for områdets mange vandre- og cykelruter. Jeg glæder mig over, at vi nu får muligheden for at sikre, at Danhostel Sønderborg også fremover bevarer sin position som førstevalg for den aktive turisme i området, siger Mads Friis.

Benniksgaard og Mads Friis

Benniksgaard var oprindelig en landbrugsejendom, som Mads Friis overtog fra sine forældre, hvor det i mere end 20 år fungerede Benniksgaard som et moderne landbrug.

I 1997 påbegyndte man en omdannelse af stedet til hotel. Benniksgaard byder i dag både på hotel, konferencefaciliteter, to restauranter, campingplads, hostel og golfbane.

Benniksgaard har i forbindelse med investeringen i Hotel 6400 og Danhostel Sønderborg indgået i et udviklingsforløb hos Vækstfonden, der har støttet ekspansionen med rådgivning og sparring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce