Annonce
Ugeavisen Sønderborg

International rejseguide er vild med Sønderborg-pizza

Paul Loichtl (th.) overtog sidste år Torve-Hallen i Sønderborg. Spisestedet blev åbnet for godt tre år siden af iværksætteren Paul Teichert (tv). Arkivfoto: Privat
Torve-Hallen i Sønderborg er kommet med på Big 7 Travels liste over top 25 pizzarestauranter i Danmark.
Annonce

Sønderborg: Big 7 Travel har netop offentliggjort deres top 25 over de bedste pizzaer og her finder man Torve-Hallen i Sønderborg.

- Det er fantastisk, at har vi fået 6.-plads på Big 7 Travelguide med Danmarks bedste Pizza, lyder det begejstret fra ejer Paul Loichtl.

Restauranten er eneste sønderjyske repræsentant på listen som domineres af spisesteder i Aarhus og København. Big 7 Travel skriver om restauranten ved havnefronten:

- Maden hos Torve-Hallen er italiensk med et tvist, og du vil hurtigt forstå, hvad det betyder, når du prøver en pizza her. Det hele handler om kærlighed og arbejdsindsatsen, der lægges i deres toppings. Det er lige fra det traditionelle til det kreative som for eksempel røget laks, lemonkaviar, asparges broccoli, sesam, wasabi og dild.

Big 7 Travel er en stor, international rejseguide, der dækker emner som hoteller, feriedestinationer og restauranter.

Annonce

Overtog sidste år

Efter 16 år som restauratør og franchisetager på A Hereford Beefstouw på Holdbi Kro ved Kruså flyttede 56-årige Paul Loichtl i oktober sidste år til havnefronten i Sønderborg for at blive forpagter af Torve-Hallen.

Torve-Hallen blev for et par år siden opført og siden drevet af bysbarn Paul Teichert. Paul Loichtl har en karriere på internationale restauranter med fra en til tre Michelin-stjerner og 16 år som en vært på A Hereford Beefstouw på Holdbi Kro.

Listen fra Big 7 Travelguide er blevet sammenfattet af stemmer på sociale medier og et panel af madeksperter. Guiden oplyser, at den har omkring 2,5 millioner læsere. Den besøger steder i hele verden med madeksperter for at hjælpe rejsende til at finde de bedste steder.

Den danske-pizza listen toppes i øvrigt af Bæst fra København efterfulgt af Mother også fra København. Treer er Gorms i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce