Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Iskonditoriet står til at vinde

Anette og Christian Telling er favorit til at vinde. Foto: Jens Eilertsen
Iskonditoriet på havnen i Sønderborg fører OpdagDanmarks konkurrence om at blive Danmarks bedste ishus. Der kan stemmes til tirsdag klokken 16.
Annonce

Sønderborg: Da ugeavisen.dk for få dage siden skrev om OpdagDanmarks konkurrence, lå Iskonditoriet i Sønderborg på en klar andenplads. Der var dog 50 stemmer op til nummer et, Fru Dax på Rømø, men flere end 1000 ned til nummer tre i Sydjylland.

Sidan har situationen ændrer sig. I skrivende stund - mandag klokken 9.30 - har Iskonditoriet 3137 stemmer og Fru Dax kommer ind på en andenplads med 2955 stemmer. De to kæmper naturligvis for at blive Sydjyllands bedste ishus, men kigger man i de øvrige landsdele, ligger det klart, at titlen som Danmarks Bedste Ishus går til Sydjylland. Nummer et i Nordjylland har 525 stemmer, i Midtjylland er tallet 610, Sjælland og øerne præsterer 785, mens Fyn og øerne når 1374 stemmer.

Der kan stemmes indtil tirsdag klokken 16. Ønsker man at give Iskonditoriet en stemme, skal der sendes IS 136 til 92 45 24 04. Det koster kun almindelig SMS-takst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce