Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Jazzklub tager revanche: Et godt jazzefterår er i vente

Sinne Eeg kan opleves den sidste weekend i oktober. Prfoto
Annonce

Sønderborg: Covid-19 aflyste de sidste to koncerter i forårssæsonen, men Sønderborg Jazzclubs efterårssæson tager nu revanche. Otte koncerter fylder programmet, og der lægges ud med Sofie Gottlieb Kvintet søndag den 13. september. Sofie Gottlieb har Ella Fritzerald som inspirationskilde og tager afsæt i kendte swingstandarter.

- Det bliver en god og gedigen jazzsæson, som bestyrelsen i Sønderborg Jazzclub glæder sig til at byde velkommen til, siger formanden Carsten Nicolaisen.

Pianisten Olivier Antunes har trådt sine barnesko i Havnbjerg på Als og kommer på besøg med saxofonisten Tomas Frank søndag den 27. september. Et genbesøg og et genhør er der mulighed for med Niels Lan Doky Trio søndagen efter i oktober. Der er nemlig jazz på alle søndage i oktober.

Annonce

Jazz til jul

Jazztrompetisten og kornettisten Tobias Wiklund er svensker, men det er i Danmark, han har slået sine musikalske folder. Det gør han igen søndag den 11. oktober. Mike Stern Quartet gæster jazzclubben søndag den 18. oktober. Den sidste søndag i oktober kommer Sinne Eeg med et hold musikere.

Karmen Rovassepp Quartet er en erstatningskoncert for den koncert, der blev aflyst i foråret. Så er der en lille jazzpause indtil søndag den 22. november, hvor Karmen med sin Quartet har scenen.

Der er julejazz søndag den 6. december, hvor Signe Juhl Kvartet med Swinging Sisters synger juleevergreens og nordiske salmer, hertil er der mulighed for at supplere med glögg og æbleskiver.

Alle koncerter er kl. 15.00 på Sønderborghus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce