Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Jul på hertugslottet - tusind tak for pengene

Julemarkedet i Augustenborg har fået ekstra penge og laver derfor endnu mere for børnene. Foto: Privatfoto
Der er i den kommende weekend Jul på Hertugslottet og arrangørerne lover et ekstra flot arrangement, fordi der er modtaget 20.000 kroner fra Sol og Strand.
Annonce

Augustenborg: Der er lagt op til det helt store julearrangement, når Jul på Hertugslottet løber af stablen i Augustenborg i dagene fra fredag 22. til søndag 24. november. Arrangementet har nemlig modtaget 20.000 kroner fra Sol og Strand, oplyser Birger Larsen, der sammen med andre fra byens erhvervsliv er med i julekomiteen bag arrangementet.

- Vi er dybt taknemmelige for pengene, der netop har gjort det muligt at arrangere mange flere ting for børn.Vi har blandt andet et legeområde med sjove aktiviteter - der laves dekorationer og juleklip. Der er også kagekonkurrence for børn, gøgl, ballonmand og meget mere, siger Birger Larsen.

Fakkeloptog

Der lægges ud med fakkeloptog 22. november klokken 15.45. Det går fra Augustenborg Skole til slotspladsen. Her tænder julemanden træet og markedet åbner. Alle er velkomne til at deltage i fakkeloptoget. Der er i øvrigt slikposer til alle børnene.

Som noget nyt er der også fællesspisning med standup fredag klokken 19. Svend-Erik Ravn underholder med showet Sønderjysk humor - også for danskere. Tilmelding senest i dag, tirsdag 19. november.

Ellers byder Jul på hertugslottet på musikalske oplevelser - eksempelvis sang i slotskirken - masser af udstillere, kager, ringeriderpølser og rigtigt meget andet.

Hvis man har lyst, er det muligt at lade sig transportere fra julemarkedet til Augistiana Kunstpark og Kulturhal på pony eller i hestevogn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce