Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Juletræer gav penge til håndbold-ungdom

Nils Larsson er tidligere formand, Han gav et nap med ved indsamlingen af juletræer. Foto: Kim Holm
Sundeved Håndbold Klub var på gader og veje i Sundeved lørdag formiddag. Cirka 300 juletræer blev indsamlet. Det gav et flot økonomisk resultat til ungdomsarbejdet.
Annonce

Sundeved: Det var første gang, at forældre og børn fra Sundeved Håndbold Klub samlede "brugte" juletræer sammen. men det var bestemt ikke sidste gang.

Trods et vanvittigt vejr lørdag morgen med storm, regn, hagl, lynnedslag og brand i et hus i Ullerup, som heldigvis blev hurtigt slukket med vakse brandmænd fra området, gennemførte cirka 25 voksne med børn indsamlingen af juletræer indenfor byskiltene i Nybøl, Vester Sottrup, Øster Sottrup, Avnbøl, Ullerup, Stenderup og Snogbæk. Hen på formiddagen blev vejret heldigvis bedre.

Beboerne i disse områder skulle blot stille juletræerne ud ved vejen med en vedhæftet pose indeholdende 25 kroner, men i disse moderne tider var der også mange, som betalte med mobilepay.

Formanden Alice Witt vurderer, at der i løbet af to timer lørdag formiddag er indsamlet i omegnen af 300 juletræer. De er kørt til containerpladsen i Ullerup. Her bliver juletræerne til flis.

- Det bliver i det hele til mellem 8.000-9.000 kroner. Flere har givet ekstra-bidrag, og VVS-firmaet Witt og Søn A/S har sponsoreret ti kroner pr. træ, fortæller Alice Witt, der i øvrigt er gift med indehaveren Michael Witt.

- Vi har kun fået positive tilbagemeldinger, understreger Alice Witt.

Pengene går til håndbold-ungdommen, når de skal til håndboldstævner i Danmark og udlandet.

Næstformanden Rikke Sølund Steger var også med i koordinationsarbejdet. Hun er en af mange ildsjæle i Sundeved Håndbold Klub, der har 150 medlemmer i alderen fra fire år til seniorer kvinder og mænd. Sundeved HK er en underafdeling af Nybøl Idræts- og Kulturforening.

- Vi kan selv stille hold i mange rækker, men danner hold sammen med Broager UI i U15-17 drenge og senior-damer, fortæller Rikke Sølund Steger. Efter den hektiske lørdag havde hun ikke tid til at hvile.

- Der skal bages, vi har håndboldstævne (i dag søndag), siger hun.

Der var karavane-kørsel til containerpladsen med indsamlede juletræer fra Sundeved-området. Foto: Kim Holm
Traileren er fuld, og der er afgang til containerpladsen. Foto: Kim Holm
Heldigvis blev vejret bedre i løbet af lørdag formiddag, og så kom der smil på. Foto: Kim Holm
Det går i rask trav, da Nils Larsson indsamlede juletræer i Stationsgade i Vester Sottrup. Foto: Kim Holm
Også håndboldungdommen var med ved indsamlingen af juletræer. Foto: Kim Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce