Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Julia fandt hurtigt det rigtige sæt

Fra venstre er det søster Nana, Mette Lystrup, vinderen Julia og mor Betina. Foto: Jens Eilertsen
11-årige Julia Thomsen fra Sønderborg vandt ugeavisens og Lystrups konkurrence.
Annonce

Sønderborg: Det tog ikke ret lang tid for Julia Thomsen at finde det sæt tøj, hun helst ville have hos Lystrup - men naturligvis skulle hun også lige prøve et par andre sæt.

I alt prøvede den 11-årige Sønderborg-pige, der er tæt på sin 12 års fødselsdag, yderligere et par sæt, men hun besluttede sig hurtigt for det første sæt - et par sorte bukser med en smart grå og sort overdel, der kan snøres for og bag. Valget bakkede familien, søster Nanna på 15 år, der helst bare hopper i et par ridebukser eller går i genbrugstøj, og mor Betina, helt op om. De syntes ligesom ugeavisen og Mette Lystrup - indehaver af butikken med tøj til op til 16 år - at sættet var helt perfekt til Julia.

Det var Betina Thomsen, der deltog i konkurrencen på datterens vegne. Hun så den på ugeavisen.dk og sendte en mail. Og vupti fire uger senere stod datteren i Jernbane-butikken med et nyt sæt tøj, hårspænde, undertøj og andet.

- Er I en af den slags heldige familier, der vinder en hel masse?

- Nej, det synes jeg ikke. Vi har en gang vundet et gavekort på 200 kroner i Lidl - det var til Fætter BR - og det mest underlige, vi har vundet, er et toilet i Bilka. Det var min mand, der vandt, og han kendte heldigvis en, der havde brug for et nyt toilet, siger Betina Thomsen.

Så smart blev Julia - bag ses søster nana, Mette Lystrup og mor Betina.
Dette sæt blev prøvet som nummer to - og fravalgt. Foto: Jens Eilertsen
Dette sæt blev prøvet som nummer tre - og fravalgt. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce