Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kæledyrsbutikker i Sønderborg bliver lagt sammen

Maxi Zoo på Stenager lukker i løbet af foråret. I stedet indrettes en ny butik i den nuværende Pet World. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Tyske Maxi Zoo har købt danske Petworld. Kædernes to butikker i Sønderborg bliver samlet i Center Øst på grund af beliggenheden.

Sønderborg: Danske Petworld er blevet overtaget af tyske Maxi Zoo, som fremover vil have over 70 butikker i Danmark.

I Sønderborg ligger kædernes butikker få hundrede meter fra hinanden i henholdsvis Center Øst og Stenager overfor Bilka.

- Det giver ikke mening at have to butikker så tæt på hinanden. Derfor lægger vi dem sammen til en, og det skal gerne ske forholdsvist hurtigt, siger Bo Demant, administrerende direktør i Maxi Zoo.

Den "ny" butik bliver i den nuværende Pet World i Center Øst, mens Maxi Zoo beliggende i Stenager bliver lukket.

- Den er både større og beliggenheden er marginalt bedre. Her er vi meget synlige, har gode naboer og der er meget trafik, forklarer Bo Demant.

Den nuværende Pet World skal, inden den bliver til Sønderborgs ny Maxi Zoo-butik shines op. Der skal blandt andet lægges nyt gulv og indretning skal ændres.

- Vi håber at have det hele klart og indrettet inden påske. Og så skal vi i gang med at finde en løsning - en ny lejer - til vores eksisterende Maxi Zoo, siger Bo Demant.

Annonce

Europas største kæde

Direktøren kan ikke sige, hvornår den nuværende Maxi Zoo på Stenager vil lukke, men det vil ske efter den "ny" butik er åbnet i Center Øst.

Petworld-koncern havde inden opkøbet 300 ansatte og 35 butikker. Det Aarhus-baserede selskab har også forretninger i blandt andet Aabenraa og Haderslev.


Det giver ikke mening at have to butikker så tæt på hinanden. Derfor lægger vi dem sammen til en, og det skal gerne ske forholdsvist hurtigt, siger Bo Demant, administrerende direktør i Maxi Zoo.

Bo Demant, adm. direktør i Maxi Zoo


Tyskeejede Maxi Zoo er en detailhandelskæde med alt til kæledyr. I Danmark har den 47 butikker placeret over hele landet og har ekspanderet kraftigt de senere år.

Maxi Zoo er en del af den tyske Fressnapf koncern, der med mere end 1500 butikker internationalt er Europas største kæde af specialvarer til kæledyr.

Inden opkøbet var Maxi Zoo i Sønderborg kædens eneste forretning i det sønderjyske. Det tætteste var herudover Kolding og Fredericia.

Ved overtagelsen har Maxi Zoo valgt at yde en ekstra service til Pet Worlds kunder. Således kan man benytte point fra Pet Worlds kundeklub og gavekort hos den ny ejer.

Begge butikker er i øvrigt åbne. Ligesom andre dyrehandlere og forhandlere af foder, tilskud og tilbehør til dyr er de undtaget restriktioner for at sikre forsyninger til kæledyrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce