Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kæmpe norsk ordre til SwipBox

SwipBox har indledt samarbejde med Posten Norge. Foto: PR
Sønderborg-virksomheden har vundet en udbudsrunde og skal levere 3000 bokse til 1000 lokationer i Norge. Systemet afprøves i flere andre europæiske lande.
Annonce

Sønderborg: Posten Norge har købt stort ind i Sønderborg-virksomheden SwipBox.

- Afprøvning af den nye teknologi har vist, at nordmændene uden problemer kan hente deres pakker via en app-styret pakkeboks, og derfor har Norges førende logistikvirksomhed efter en udbudsrunde valgt, at der skal sættes 3000 SwipBox Infinity pakkebokse op på 1000 forskellige lokationer, oplyser Susanne Boysen, marketing & PR director i SwipBox.

Posten Norge har brugt seks måneder på at sætte sig ind i behovet hos detailhandlen og kunderne, og nu vil SwipBox snart være tilgængelige for alle nordmænd.

Annonce

Bedste løsning

- Vi er glade for, at mange stærke aktører fra branchen ønskede at deltage i vores udbudsproces. Vi evaluerede mange kreative løsninger af høj kvalitet, men det endte med, at vi valgte SwipBox. Deres løsning var den, der bedst matchede vores krav i forhold til kundekomfort, kvalitet, servicevenlighed og omkostninger. Vi ser frem til et innovativt samarbejde med SwipBox. Sammen vil vi skabe et unikt netværk af app-styrede pakkebokse i hele Norge, siger Per Öhagen, Executive Vice President, Posten Norge.

Pakkeboksene vil gå under varemærket "Pakkeboks" og betjenes gennem en skræddersyet app på kundens smartphone, der kommunikerer med SwipBox Infinity pakkeboksen via Bluetooth. Pakkeboksene er batteridrevne og meget nemme at installere, da de hverken kræver nogen ekstern strømkilde eller internetforbindelse.

Annonce

CEO er stolt

Jens Rom, CEO, SwipBox, er stolt over, at Posten Norge, som han kalder "en af verdens mest innovative postvirksomheder", har valgt SwipBox Infinity-løsningen.

- Indbyggerne i Oslo er allerede glade for pakkeboksene, så vi ser frem til at rulle denne løsning ud i hele Norge og hjælpe Posten Norge med at levere yderligere service og kundekomfort, siger Jens Rom.

SwipBox Infinity-løsningen er indført i Danmark under brandet Nærboks, og nu også i Norge. Løsningen afprøves i øjeblikket som pilotprojekt i andre lande i Europa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Endnu en stor smittestigning i Esbjerg og Aabenraa: Fem andre kommuner holder status quo

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce