Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Køb gavekort til 400 kroner og få 100 kroner oveni

Formanden for Vores Sønderborg, Rikke Torré, sammen med centermanager Flemming Enghave (i midten) og varehuschef Lars Skovhus. Foto: Jens Eilertsen
Kvickly har doneret overskuddet fra mersalget i nonfood under coronakrisen til Vores Sønderborg, der sender pengene videre til kunderne i medlemsbutikkerne.

Sønderborg: Lars Skovhus fra Kvickly Sønderborg overrakte torsdag formiddag en check på 100.000 kroner til Vores Sønderborg. Pengene er overskuddet fra mersalget i nonfood i Kvickly Sønderborg i den periode, de fleste danske nonfood-butikker var lukkede.

Lars Skovhus siger, at han er stor tilhænger af, at Kvickly i solidaritet giver pengene til Vores Sønderborg, der nu kan skabe ekstra meget handel i medlemsbutikkerne.

Axel's idé

Citychef Axel Nielsen kom med ideen til, hvordan pengene bør bruges - og den er intet mindre end genial. Der sker nemlig det, at der sælges 1000 gavekort til 400 kroner, men Vores Sønderborg lægger 100 kroner oveni. Det betyder altså, at der betales 400 kroner for et gavekort og der købes ind for 500 kroner i medlemsbutikkerne.

Gavekortene sælges efter først til mølle princippet fra Kvickly. De deles op i fire portioner á 250 gavekort, og de første sælges fra torsdag 29. april. Der sælges kun et gavekort pr person. De næste tre portioner á 250 gavekort sættes til salg de tre efterfølgende torsdage.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce