Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kandidater savnes til Brobyggerprisen

Sådan sluttede Kultur- og Idrætsnatten for Eva Sommer i 2018, da hun Sønderborg Kommunes brobyggerpris. Arkivfoto: Timo Battefeld
Prisen uddeles for 16. gang til en person, forening eller virksomhed, som har fremmet etnisk ligestilling.
Annonce

Sønderborg: Sidste år blev Heidi Moisen, direktør i uniforms-skrædderiet Aterlier 2000 i Sønderborg, hædret. Det samme blev Bjarke Schmidt fra Kirkernes Integrations Team, lige som Eva Sommer, aktivitetsleder i Røde Kors, fik brobyggerprisen året forinden.


Vi vil sætte positivt fokus på noget af det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden, som fremmer etnisk ligestilling.

Desalegn Tufa, formand for Integrationsrådet


Normalt uddeles brobyggerprisen til Kultur- og Idrætsnatten i Sønderborg. Men det har corona-pandemien sat en stopper for, så i år bliver prisen uddelt 22. oktober, når Integrationsrådet holder møde.

Men hvem skal have den? Udvalget efterlyser forslag til kandidater.

- Brobyggerprisen er vigtig for os i Integrationsrådet. Når vi hvert år hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det for at sætte positivt fokus på noget af det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden, som fremmer etnisk ligestilling. Og det er der rigtig meget af i Sønderborg Kommune, siger Desalegn Tufa, formand for Integrationsrådet, i en pressemeddelelse.

Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg Kommune. Bag prisen står Integrationsrådet og Sønderborg Kommune.

Også Red Barnets familieklub (2017), Frelsens Hær (2016) og Susanne Samsøe, frivillig i Røde Kors (2015) har fået Brobyggerprisen.

Man kan sende sit forslag til Sønderborg Kommune på mail: flch@sonderborg.dk senest torsdag 24. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce