Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Karl spiser mindre kød men bliver aldrig vegetar

Karl Hasberg synes, at befolkningen skal oplyses om konsekvensen af de valg, de tager. Foto: Jens Eilertsen
Vi taler med medlemmer af ungeklimarådet (3): Karl Hasberg hører ikke til hardcore klimakæmperne. Han er med i ungeklimarådet, fordi han ser vigtigheden i, at befolkningen informeres om konsekvensen af de valg, der tages.
Annonce

Sønderborg: Klima fylder noget i Karl Hasbergs liv, men han er ikke hardcore.

- Jeg går ikke i genbrugstøj, men jeg smider ikke det tøj, jeg har, væk, før det er slidt. Mine bukser bliver typisk tre år gamle, før jeg kasserer dem, siger den 18-årige AGS-studerende, der - når han køber ind - forsøger at være så bæredygtig som muligt. Men det er ikke let.

- Det er ikke så længe siden, at jeg efter en snak med min søster besluttede, at det skulle være slut med plastiksugerør. Man kan jo købe nogle fine sugerør i aluminium. Men så opstod der tvivl om, hvorvidt sugerørene i aluminium er mere bæredygtige end plastiksugerør. Min konklusion var, at jeg ikke behøver sugerør.

Mindre kød

Rasmus Hasberg spiser mindre kød end gennemsnittet.

- Jeg vil gerne skære ned på kødet, men vi er en familie på fem. At blive 100 procent vegetar, det ser jeg ikke som en mulighed.

Den unge sønderborger er med i ungeklimarådet, fordi han synes, at det er mere end vigtigt, at befolkningen informeres om konsekvensen af de valg, der tages.

Jeg vil gerne skære ned på kødet, men vi er en familie på fem. At blive 100 procent vegetar, det ser jeg ikke som en mulighed.

Karl Hasberg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce