Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kendt bankmand krydser gaden i Sønderborg: - Den lokale nærhed og forankring tiltaler mig

Hans Jørn Zachariassen. PR-foto
Sydbank i Sønderborg har travlt og ansætter derfor Hans Jørn Zachariassen som erhvervsdirektør. Han er ikke kun velkendt i Sønderborgs erhvervsnetværk men også i finans- og banksektoren.

Sønderborg: Et nyt ansigt er i denne uge trådt ind ad Jernbanegade 3. Hans Jørn Zachariassen er begyndt som ny erhvervsdirektør i Sydbank.

- Jeg glæder mig til at lære kulturen i Sydbank at kende indefra, og så har jeg gennem årene drukket en del forretningskaffe med erhvervsfolk fra Sønderborg området. Jeg har arbejdet med erhvervslivet her i området siden 2007, så der er kun få erhvervsledere, jeg ikke har mødt, men jeg kan selvfølgelig drikke meget kaffe fremadrettet, siger han.

Hans Jørn Zachariassen var i næsten 30 år ansat i Danske Bank - de seneste godt fem år som erhvervskundechef for banken i Finanscenter Sydjylland.

Annonce

Han begyndte i 1992 som elev i den nu nedlagte filial i Nordborg. I 2007 blev han filialdirektør i Sønderborg og i 2012  erhvervsdirektør med ansvar for de sønderjyske kunder.

Spændende mulighed

Hans Jørn Zachariassen betegner sig selv som loyal, men måtte sige ja tak til Sydbank, da der opstod et passende match og en spændende mulighed.

- Sydbank har præcis det set-up med at servicere kunderne i Sønderborg-området, hvilket giver rigtig god mening. Så den lokale nærhed og forankring tiltaler mig, samtidig med at den tre mand store direktion i Sydbank løbende besøger områderne og de 53 filialer landet over. Samtidig fornemmer jeg, at der er korte kommandoveje til direktionen. Jeg mener, det er vigtigt, at man som bank – med mange afdelinger – har samme strategiske takt og nærværende tone – både over for kunderne, men også internt, siger han i en pressemeddelelse.

Hans Jørn Zachariassen fremhæver samtidig, at Sydbank er Danmarks tredjestørste bank med et stort maskineri i ryggen, som er nødvendigt for at kunne betjene de store erhvervskunder på egnen.

Annonce

Masser at se til

Hans Jørn Zachariassen skal lede den syv personers store erhvervsafdeling, hvortil der om lidt kommer en trainee.

- Sydbank har præcis det set-up med at servicere kunderne i Sønderborg-området, hvilket giver rigtig god mening. Så den lokale nærhed og forankring tiltaler mig, samtidig med at den tre mand store direktion i Sydbank løbende besøger områderne og de 53 filialer landet over. Samtidig fornemmer jeg, at der er korte kommandoveje til direktionen, siger han.

Områdedirektør fra Sydbank , Bente Skylvad har længe haft Hans Jørn Zachariassen i kikkerten, hvorfor hun glæder sig til samarbejdet med en af Sønderborgs bank-profiler.

- Vi har foden på pedalen, og ordrebøgerne er godt fyldt op, så vi må se, om vi får brug for flere, for det er altid en balance, siger hun.

Privat bor Hans Jørn Zachariassen sammen med sin hustru, Tine, der er ansat ved Sønderborg Kommune på i barndomshjemmet – en gård i Majbøl, som i dag er et fritidslandbrug.

Parret har sammen tre børn på henholdsvis 18, 16 og 14 år, der alle bor hjemme – på nær en, der for tiden er på efterskole.

Mere om bankmanden

I fritiden holder Hans Jørn Zachariassen af at være sammen med sin familie. Han bruger en del tid på familiens fritidslandbrug og holder af alpin ski i Alperne.

Han er medlem af Rotary, Sønderborg Erhvervsklub og sidder i Ringriderforeningens hovedkomite. Han begyndte som elev i 1992 i Danske Bank i Nordborg.

Har i sine næsten 30 år hos Danske Bank også været udstationeret i 1996 til Singapore på trainee-ophold, været erhvervsrådgiver Glostrup-afdeling, på kreditkontoret på Holmens Kanal og i New York.

Sydbank er Danmarks tredjestørste bank og har cirka 2.300 medarbejdere og i alt 53 filialer i hele Danmark – plus tre tyske filialer i Hamborg, Kiel og Flensborg.

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Oldtimerløbet i Gråsten er tilbage efter coronapause

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Teglværksspillet på Cathrinesminde er klar igen

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Øvre Perlegade-butikker har fået besøgskat

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Skriv en sang og vind 12.000 kroner

Ugeavisen Sønderborg

Mangler du penge til en bygningsforbedring? Så er der muligheder i en ny landpulje

Ugeavisen Sønderborg

Alt for meget genanvendeligt affald går til spilde: Genbrugspladser indfører skrappere sortering

Ugeavisen Sønderborg

Knæk Cancer Golf søndag - tilmelding stadig åben

Ugeavisen Sønderborg

Debat: Lad os skabe udvikling på Nordals sammen dem, der bor der

Ugeavisen Sønderborg

Gratis shuttlebus for turister i Sønderborg er parkeret

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

Kendt bankmand krydser gaden i Sønderborg: - Den lokale nærhed og forankring tiltaler mig

Ugeavisen Sønderborg

Det Danske Spejderkorps nedlægger tre spejdergrupper på Nordals

Ugeavisen Sønderborg

Trængsel på kajen lørdag: Grønne biler og musikalske unge

Ugeavisen Sønderborg

Duo klar med musikquiz og show - de spiller gratis for dig

Ugeavisen Sønderborg

Se billederne: Humøret var højt da 170 damer gav den gas i Nordborg

Annonce