Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kendt Sønderborg-restaurant har drejet nøglen om

Det er ikke lykkedes værtsparret gennem 15 år på Restaurant Propperiet at finde nogen, der ville overtage spisestedet.
Annonce

Sønderborg: På grund af sygdom har Michael Warnecke Hansen og Nutnapha Hansen siden forsommeren forsøgt at finde nye forpagtere til Restaurant Propperiet, som de har drevet sammen i næsten 15 år.

Det er ikke lykkedes, og derfor har parret nu lukket restauranten på havnefronten i Sønderborg. Baggrunden for lukningen er, at Michael Warnecke Hansen lider af en gigtsygdom, som har gjort de mange ugentlige arbejdstimer til en til tider smertefuld oplevelse.

- Jeg slås med gigt i mine tæer, og det er ikke foreneligt med en arbejdsuge, som når op på 100 timer i højsæsonen, sagde Michael Warnecke Hansen i juni til JydskeVestkysten

Den kokke-uddannede mand fortalte ved samme lejlighed, at han gerne ville fortsætte i faget - dog som timelønnet.

Parret bor i Broager, hvor Michael Warnecke Hansen stammer fra, mens hun oprindeligt er fra Thailand. De to overtog spisestedet som forpagtere i 2005.

Annonce

Kendt for fisk og bøf

Både han og hustruen har fundet nyt arbejde, oplyste Michael Warnecke Hansen, da JydskeVestkysten fangede ham over telefonen i sidste uge. Han havde på det tidspunkt ikke lyst til at uddybe, hvad der var sket men fortalte samtidig, at han gerne ville tale om nogle dage.

Trods en række opkald til restauranten samt besøg på adressen er det ikke siden lykkedes at komme i kontakt med Michael Warnecke Hansen, der har styret køkkenet, mens Nutnahpa har sørget for serveringen. Der udover har restauranten haft 4-5 ansatte.

Propperiet har 40 pladser inde og op til 56, når der er selskab samt haft mad ud af huset. Udenfor kan der også sidde omkring 40 personer. Den har især været kendt for sine fiskeretter, fiskebuffet og bøffer.

Indtil 2003 husede adressen Restaurant Spago, hvorefter Leif Jessen - som i dag driver cafe, steak og vinbaren Hr Jessen på Rådhustorvet - overtog og omdøbte stedet til Propperiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce