Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kids Coolshop åbner i Borgen

Kids Colshop åbner i Borgen Shopping. Foto: Morten Pape
Til september åbner i butikken i de lokaler, som tidligere husede BR Legetøj.
Annonce

Sønderborg: Endnu en butik er på vej til Sønderborg. Det er Kids Coolshop, der rykker ind i Borgen Shopping til september. Butikken får adresse i de lokaler, som tidligere husede BR Legetøj.

Bag åbningen står søskendeparret Charlotte og Christian Vejlby, der også driver Kids Coolshop i Frederikshavn, Ålborg og Høje Tåstrup.Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til det hurtigt voksende legetøjskoncept. Vi ser det som en fantastisk styrkelse af udvalget i centret og glæder os over, at der i de vanskelige tider vi generelt ser dansk handel stå i, fortsat indgås aftaler om nye butikker i Sønderborg.

Centermanager Flemming Enghave


- Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til det hurtigt voksende legetøjskoncept. Vi ser det som en fantastisk styrkelse af udvalget i centret og glæder os over, at der i de vanskelige tider vi generelt ser dansk handel stå i, fortsat indgås aftaler om nye butikker i Sønderborg, siger centermanager i Borgen Shopping Flemming Enghave.

Annonce

Vi ved det godt

Indehaverne af Cool Kidshop siger, at de godt ved, hvad børn leger med, og at der derfor findes alt til den gode gave eller bare en overraskelse til familiens mindste i butikkerne.

- Vi har et stort udvalg af legetøj i alle prisklasser, uanset om du mangler en hel ridderborg eller et prinsesseslot til den store fødselsdagsfest, eller vil overraske med en lille pakke LEGO, så har vi det hos Kids Coolshop, siger Christian Vejby, der til efteråret åbner butikken i Borgen.

- Hele vores udvalg af legetøj er udvalgt efter, hvad der interesserer børn i dag og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores verden af spændende og sjovt legetøj både i butikken og online, siger Christian Vejby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce