Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kjerstine overtager lopperne efter Tanja

Kjerstine Andersen (t.v.) overtager fra 1. oktober Loppebazar på Stenager 15A i Sønderborg efter Tanja Ansbjerg, der åbnede den for snart fire år siden. Foto: Henrik Rath
Efter fire år har Tanja Ansbjerg overdraget Loppebazar på Stenager til Kjerstine Andersen.
Annonce

Sønderborg: Der skulle et arbejde til, da Tanja Ansbjerg for fire-fem år siden flyttede fra Nordjylland til Flensborg. Det blev så ikke i den nordtyske by, men i Sønderborg at hun grundlagde Loppebazar og siden har gjort til en succes til trods for, at der efterhånden er mange inden for genbrug.

Naboen Kirkens Korshær havde da også genbrugsbutik i forvejen, men konceptet hos Loppebazar er, at folk kan booke en stand og få glæde af hinandens kunder.

- Det samme har vi også i branchen, hvor folk ofte kører rundt til flere butikker for at se, hvad de har, siger Tanja Ansbjerg.

Annonce

Kunde, ansat og ejer

Den kommende ejer, Kjerstine Andersen, er selv kommet ind ad døren som kunde med egen stand. Men ret hurtigt blev det til fastansættelse hos Loppebazar og altså nu snart ejer af stedet.

- Jeg har næsten været med fra starten og altid haft lidenskab for køb og salg af genbrug, fortæller hun, der bor i Aabenraa og tidligere arbejdet hos Flying Tiger i byen.

- Der har været flere interesserede - også helt fra Sjælland. Men jeg er meget glad for, at det er en fra området, som kender det, tilføjer Tanja Ansbjerg.

Bortset fra lidt ommøblering og flere stande skal der ikke ske så meget i forbindelse med overtagelsen.

Der er reception lørdag 26. september kl.11-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Dødsfald

Annonce