Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kom til borgermøde om udviklingen af Augustenborg

Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal være klar i første halvår af 2022. Foto: Jacob Schultz
Processen for en Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal i gang, og derfor inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde den 25. januar.

Augustenborg: Har du en holdning til, hvordan Augustenborgs potentiale skal forløses eller er du bare interesseret i at høre mere om tankerne for Masterplanen for Hertugernes Augustenborg, så sæt kryds i kalenderen tirsdag den 25. januar 2022.

Her inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde om Masterplanen. Mødet finder sted i Augustenborghallerne med start klokken 19, og dørene åbnes klokken 18.15. Mødet forventes at vare cirka halvanden time.

- Vi glæder os til at inddrage borgerne i processen med masterplanen for Hertugernes Augustenborg. Augustenborgs unikke historie og arkitektoniske fremtræden som hertugby er en enestående fortælling, der sammen med byens kulturelle profil og bynære natur giver Augustenborg et stort turismepotentiale. En masterplan skal sikre, at den fortælling spiller sammen med byens handel og erhvervsliv på kort og lang sigt. Derfor bliver borgere og foreninger i Augustenborg nu inviteret med i arbejdet, siger borgmester Erik Lauritzen (S) i en pressemeddelelse.

Annonce

Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal være klar i første halvår af 2022, og planen skal derefter behandles politisk.

Mundbind og tilmelding

Målet for borgermødet er at præsentere deltagerne for arbejdet med udviklingen af Hertugernes Augustenborg og den kommende masterplan med de fire spor: Historie, Kultur, Natur og Erhverv.

På borgermødet vil deltagerne også kunne høre, hvordan Sønderborg Kommune tænker i partnerskaber, og hvordan store og små samarbejder omkring byens udvikling tænkes med i masterplanen.

Efter borgemødet er muligt at blive klogere på borgergruppens arbejde med udviklingen af Augustenborg havn, og hvordan man kan deltage i denne proces.

Grundet coronarestriktionerne er der krav om fremvisning af coronapas for at deltage i borgermødet. Der vil samtidig blive stillet krav om, at der bæres mundbind, indtil man har taget plads til arrangementet.

På grund af coronasituationen kræver deltagelse i borgermødet tilmelding. Det kan ske på dette www.sonderborg.dk under temaer og borgermøder. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og der er plads til 160 deltagere.

Seneste tilmelding er mandag den 24. januar klokken 9.

Baggrund

I oktober besluttede økonomiudvalget at sætte gang i forslag til en masterplan for Hertugernes Augustenborg. Det skete ved at godkende kommissoriet og processen for udarbejdelse af masterplanen.

Byrådet har bevilget 2,5 millioner kroner til udarbejdelsen af selve masterplanen. Arbejdet med masterplanen for Hertugernes Augustenborg sker i forlængelse af den strategi, der blev udarbejdet for Augustenborg by i 2017.

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fællessang med FOF og Sangcentret

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kom med en god idé til navn og vind 2500 kroner

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Fika fik fantastisk modtagelse

Ugeavisen Sønderborg

En jubilæumsgave venter på dronningen: Kommunen planlægger en overraskelse under sommeropholdet

Ugeavisen Sønderborg

Tiden som børnehave er slut: Nu vil boligforening rive ned og bygge rækkehuse

Ugeavisen Sønderborg

Åbner kæmpe møbel- og havemøbelcenter i Spang

Ugeavisen Sønderborg

Mindeord: Anna Marie kunne se det sjove ved næsten enhver situation

Ugeavisen Sønderborg

Trekantsdram åbner sæsonen på Sønderborg Teater

Ugeavisen Sønderborg

Er du enlig mand - så har Outdoor I Centrum et godt tilbud

Ugeavisen Sønderborg

Smitterekord - også i Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Har du lyst til at prøve at være en anden: Så kan SLURK hjælpe

Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Garden trutter af optimisme

Ugeavisen Sønderborg

Der er mange kloge hoveder på Statsskolen

Ugeavisen Sønderborg

Universe udvider populær attraktion: Går en etage højere op

Annonce