Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kor udskyder uddeling og prøver

Sønderjysk Pigekor venter på normale og bedre tider. Foto: André Thorup
Annonce

Sønderborg: Så sker det igen - restriktioner spænder ben for Sønderjysk Pigekor og Drengekor. Korleder og kunstnerisk leder Mette Rasmussen oplyser, at gevinstuddeling, åbne prøver og optagelsesprøver udskydes.

- Vores 200 sangere har solgt julekalendere for koret, og onsdag 6. januar havde vi planlagt udlevering af gevinster til de heldige vindere. På grund af den forlængede nedlukning kan vi ikke samle folk og må derfor udskyde gevinstuddelingen til onsdag 10. februar kl. 17-20.30 på Sønderborg Kaserne, i Sangcentrets lokaler på 4. sal, siger korlederen.

- Vi er så taknemmelige for, at så mange har støttet koret ved at købe julekalendere af sangerne, og vi håber, at alle har tålmodighed, siger Mette Rasmussen.

Koret holder prøver online de næste uger og må derfor desværre også udskyde de planlagte åbne korprøver og optagelsesprøver.

- Vi fastsætter nye datoer, når vi ved, hvordan situationen udvikler sig hen over de næste uger, fortæller dirigenten og opfordrer samtidigt interesserede nye sangere til at melde sig til koret på hjemmesiden www.sjpigekor.dk / www.sjdrengekor.dk

- Koret ser frem mod mange spændende begivenheder i år, og vi håber inderligt, at vi snart kan komme til at synge sammen igen, slutter dirigenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce