Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kunderne flyttede med fra midtbyen til Vollerup - ITClinic udvider

Parviz Vosooghi Narmighi kører også ud til personer med it-problemer. Foto: Jens Eilertsen
Virksomheden i Vollerup vil næste sommer udvide med 60 kvadratmeter.
Annonce

Sønderborg: Det er godt to år siden, en nervøs Parviz Vosooghi Narmighi flyttede ITClinic fra Borgen Shopping til lokalerne på Egelykke 1 i Vollerup. Ville kunderne flytte med til Vollerup og kunne omsætningen bære tabet af de mange turister, som kom i virksomheden med deres smartphones med knuste glas?

Det var spørgsmål, som trængte sig på, men Parviz Vosooghi Narmighi følte ikke, at han havde noget valg. Han måtte ud af Borgen, fordi en konkurrent rykkede ind. Det ville betyde tab af omsætning.

Parviz Vosooghi Narmighi så en mulighed for at rykke tilbage til de lokaler, hvor ITClinic åbnede for næste 10 år siden, for så ville han spare huslejen i Borgen, hvor han var en af de første til at rykke ind i 2013.

Annonce

Bygger til

Nu er konkurrenten i Borgen Shopping lukket, og derfor er det relevant at spørge Parviz Vosooghi Narmighi, om han er klar til at rykke tilbage til byens store shoppingcenter. Men det er han ikke - forretningen i Volerup kører så godt, at en større ombygning er planlagt.

- Vores kunder er glade for placeringen i Vollerup - blandt andet fordi de kan parkere lige uden for døren. Det går i dag så godt, at jeg har planlagt en tilbygning på 60 kvadratmeter til en udstilling. ITClinic arbejder med både salg og reparation, og vi har også alarmer og overvågning. Vi sælger både telefoner, computere, Apple-produkter - alt har vi i både nyt og brugt - og det skal vi præsentere flot i den nye tilbygning, siger Parviz Vosooghi Narmighi, der beholder den nuværende indgang og bygger ind mod området bag bygningen.


Vores kunder er glade for placeringen i Vollerup - blandt andet fordi de kan parkere lige uden for døren. Det går i dag så godt, at jeg har planlagt en tilbygning på 60 kvadratmeter til en udstilling.

Parviz Vosooghi Narmighi


Han planlægger at sætte spaden i jorden en gang til sommer.

Annonce

Snart 10 års jubilæum

Den 58-årige IT-mand er udlært IT-assistent i 1987, og han har udbygget med en datanomuddannelse. Efter uddannelsen var Parviz Vosooghi Narmighi ansat cirka otte år hos Danfoss. Han har også været IT-chef i fem et halvt år i psykiatrien i Sønderjylland og arbejdede fire år hos Ecco, før han for snart 10 år siden blev selvstændig.

I marts 2021 kan han fejre den runde dag - virksomheden åbnede i de eksisterende lokaler i Vollerup, som Parviz Vosooghi Narmighi ejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce