Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kvickly flytter rundt: Irma-pigen flytter ind

Kvickly i Borgen i Sønderborg er det varehus i kæden, som har den største gennemstrømning af kunder. I fremtiden skal de også gerne bruge lidt flere penge i forretningen. Foto: Henrik Rath
Kvickly i Borgen har efter seks år med stort set samme indretning sat en større omrokering i gang. Nye varer får mere plads, og en afdeling med Irmas mest sælgende produkter bliver der også plads til.
Annonce

Sønderborg: Kvickly Sønderborg nyåbnede som en del af Borgen i efteråret 2013. Siden har forretningen stort set lignet sig selv. Men efter godt seks år og et par kundeundersøgelser er tiden moden til en større ommøblering af varehuset. Det begyndte i denne uge og fortsætter frem til 1. februar.

- Vi har inddraget kunderne, hvor flere har svaret, at de synes nogle varer ikke altid er logisk placeret. Og så sker der bestemt også noget på området i løbet af seks år. Nogle varer kræver mere plads eller en anden præsentation, forklarer varehuschef Lars Skovhus.

Blandt andet rykker babytøjet sammen med bleer og babymad, mens alle drikkevarer inklusive te og kaffe samles. Det samme gør boligudstyr og køkkengrejet, der hidtil har stået mere spredt.

Vi har inddraget kunderne, hvor flere har svaret, at de synes nogle varer ikke altid er logisk placeret. Og så sker der bestemt også noget på området i løbet af seks år. Nogle varer kræver mere plads eller en anden præsentation.

Varehuschef Lars Skovhus, Kvickly Sønderborg

Annonce

Irma, legetøj og blomster

Omrokeringen skal desuden give plads til et område med de bedst-sælgende varer fra varehuskæden Irma, der også er en del af koncernen. Irma er i dag mest af finde i hovedstadsområdet, men havde faktisk en selvstændig butik i Sønderborg indtil for knap et halvt århundrede siden.

Legetøj skal der også være lidt mere af.

- Efter Fætter BR lukkede i Borgen er der ikke legetøj at finde i denne ende af byen. Til sammenligning har vi oplevet succes med at åbne blomsterafdelingen, som kører godt og nu får sin egen blomsterbinder i stil med det, mange kendte fra den tidligere Kvickly, tilføjer Lars Skovhus.

Annonce

Veganervarer

Nye trends og ændret efterspørgsel kommer også til at sætte sit præg på indretningen.

Nogle varegrupper har været i stor vækst. For eksempel veganervarer og varer inden for sundhed og helse. Det skyldes også et stigende antal folk med forskellige former for fødevareallergier. De varegrupper udvides og samles.

Trods mere nyt forsvinder der ikke varenummer fra forretningen, understreger Lars Skovhus:

- Nogle varer vil få lidt færre hyldemeter. Vi gør blandt andet også plads til en bredere gang fra indgangen og op mod slagterafdelingen, hvor vi vil have flere spotvarer. Kvickly Sønderborg er det varehus med størst gennemstrømning af kunder i forhold til andre Kvickly. Vi vil bare gerne have dem til at købe lidt mere, selv om det er klassisk for varehuse i byen, at der er mange kunder, som har småkøb i modsætning til for eksempel et Bilka.

Irmapigen kender mange. Den kendte dagligvarekæde har da også for en del år siden været at finde i Sønderborg ved Rådhustorvet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce