Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Løkke bag nyt parti - Fremtiden ser lys ud

Lars Løkke Rasmussen. Foto: Steen Brogaard

Læserbrev: Endelig tog Lars Løkke Rasmussen bladet fra munden i sin klumme i B.T. og bekræfter, at der kommer et nyt parti.

Hvilket er virkelig glædeligt for mig og for de mange tusinder medlemmer, der allerede er i Det politiske mødested, og som deler ambitionen om at man kan skabe et Danmark, hvor det er de nuancerede debatter, som sætter rammen for vores politik.

Jeg har siden januar frygtet, hvordan Danmarks fremtid vil se ud, det gør jeg ikke mere, for den kommer til at se lys ud!

Jeg har længe været frustreret over, hvor gode vores "politikere" er til at fører symbolpolitik med flotte slogans. Der er ikke noget at sige til, at der kan være tendens til politikerlede, og ærligt talt: Med de seneste dages "krige" mellem DF og SF - og vanligt lige op til et kommunalvalg - ja, så er det ikke så svært at forstå. DF, som har taget patent på danskheden, og vores Dannebrog. SF, som råber op om, at de vil vores social udsatte mest, men realiterne er, at man som oftest sparer på mange områder, og alt for ofte går det ud over vores socialt udsatte.

Det kommende parti har ambition om at blive en fornuftig, pragmatisk og fordomsfri stemme i den politiske debat. For eksempel at der tages højde for værdigheden for vores mest udsatte narkomaner, så de ikke skal kriminaliseres eller prostituere sig til deres misbrug - uden at det oversættes til slaphed og konsekvensløshed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce