Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Landets bedste Hyundai-forhandler ligger i Sønderborg

Fra venstre er det Hyundai-ansvarlig Charlie Thomsen, sælger Steen Zacharetta, sælger Frederik Lindbeck og salgschef Steffen Nicolaisen. Foto: Jens Eilertsen
Als Motor hædret for at have det procentvis bedste Hyundai-salg i 2020.

Sønderborg: Als Motor er god til at sælge Hyundai - så god, at firmaet er blevet hædret for "best sales performance 2020". Prisen tildeles hvert år en dansk forhandler af den danske Hyundai-importør, og Als Motor får den, fordi de procentvis har solgt bedst i Danmark.

Salget i 2020 var 227 nye Hyundai. Det er med biler til privatleasing. Det er første gang, virksomheden, der har handlet med Hyundai i omkring 20 år, får prisen.

- Vi er stolte, siger salgschef Steffen Nicolaisen, der mener, at Hyundai er et mærke, der kalder på tillid. Blandt andet fordi en fem års garanti uden kilometerbegrænsning følger alle bilerne. Men salgschefen peger også på, at Hyundai er inde i en rivende udvikling, og at der hele tiden kommer nye modeller. SUVen Tucson er lige præsenteret, og til efteråret kommer der en ny Santa Fe- Der er også en SUV på en i20 platform, Hyundai Byron, på vej.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce