Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Leder af Augustenborgs dagtilbud er udpeget

Den nye, daglige pædagogisk leder af Augustenborg Dagtilbud hedder Vivi Dybdal Larsen. Hun skal stå i spidsen for det kommende fælles dagtilbud i Kettingfløjen ved Augustenborg Skole. PR-Foto: Sønderborg Kommune.
Den nye, daglige pædagogisk leder af Augustenborg Dagtilbud hedder Vivi Dybdal Larsen. Hun skal i samarbejde med dagtilbudsleder Ronny Grünewald stå for fusionen af de tre nuværende dagtilbud i Augustenborg til et fælles dagtilbud i Kettingfløjen ved Augustenborg Skole.

Augustenborg: De tre nuværende børnehaver i Augustenborg, Kernehuset, Bro Børnehus og Børnehaven Augusta, smelter sammen til et nyt, moderne dagtilbud i Augustenborg i Kettingfløjen ved Augustenborg Skole. Det åbner i foråret 2022.

Som en del af processen med det nye, fælles dagtilbud er Vivi Dybdal Larsen udpeget som daglig pædagogisk leder af Augustenborg Dagtilbud, og hun står nu i spidsen for sammenlægningen af de tre nuværende dagtilbud i Augustenborg til ét. Et arbejde der er i gang.

- Jeg er beredt på en proces med spændende udfordringer, når man samler tre værdisæt og tre kulturer til én. Nu skal der gang i visionerne for det daglige arbejde i det nye dagtilbud, og her skal vi høre personalets tanker og ønsker. Vi skal skabe noget sammen, og der vil opleves forandringer for alle. Jeg forventer, at alle bidrager positivt til det nye samarbejde, så vi vil lykkes med at skabe et fælles, solidt pædagogisk fundament med gode og relevante værdier. Jeg glæder mig til denne proces, siger Vivi Dybdal Larsen i en pressemeddelelse.

Annonce


Jeg forventer, at alle bidrager positivt til det nye samarbejde, så vi vil lykkes med at skabe et fælles, solidt pædagogisk fundament med gode og relevante værdier

Vivi Dybdal Larsen, daglig pædagogisk leder af Augustenborg Dagtilbud.


Rutineret leder

Vivi er ikke ubekendt med dagtilbuddene i Augustenborg, da hun pt. er fælles leder af Børnehaven Augusta og Bro Børnehus.

I det fælles dagtilbud i Augustenborg by bliver der plads til i alt 120 børn, som kommer til at bestå af 30 vuggestuebørn og 90 børnehavebørn.

Børnene fordeles på to vuggestuegrupper og fire-fem børnehavegrupper og for at få et tæt samarbejde med dagplejen, så placeres dagplejens gæste- og legestuefunktion centralt i det nye dagtilbud.

Covid-19 har påvirket processen omkring tilblivelsen af det nye dagtilbud, herunder også besværliggjort dialogen og præsentationen for nye og kommende forældre til dagtilbuddet.

Derfor bliver tankerne for det nye dagtilbud i maj præsenteret for alle forældre til børn i Augustenborg på det møde, der holdes online den 11. maj 2021.

Mødet følger op på et informationsmøde den 19. november 2020, da der er kommet nye forældre til, og alle får mulighed for at følge med i processen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce