Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Lions-kroner gav flyverskole-elever en god dag

Dagen på crossbanen var populær. Foto: Privatfoto
Annonce

Sønderborg: Dejlige ferieoplevelser i form af fart på en crossbane og tre dage i en ridelejr. Det blev muligt for elever i Sønderborg Ungdomsskole takket være en donation på 10.000 kr. fra Lions Club Als.

Eleverne, som i år fik et par ekstra oplevelser i sommerferien, går i den såkaldte ”flyverskole” i Sønderborg Kommunes ungdomsskole. Flyverskolen er for unge mellem ca. 13 og 18, som har svært ved at fungere i almindelige skoleklasser. Eleverne er i de fleste tilfælde normalt begavede, men de kommer typisk fra familier med sociale vanskeligheder og/eller dårlig økonomi.

Annonce

Går ofte og keder sig

- Mange af dem har ikke sommerferieaktiviteter, sommerhusophold eller andet at se frem til. De går ofte og keder sig i sommerferien, og det er som bekendt roden til alt ondt. Derfor er vi utroligt glade for donationen fra Lions Club Als. Det gav de unge mennesker noget at glæde sig til og nogle fede oplevelser. Nogle var meget begejstrede over farten på crossbanen, mens andre var mere glade for tre dage i ridelejren, hvor de både striglede og nussede heste, og hvor der selvfølgelig også blev lejlighed til nogle rideture, fortæller Ole Nordentoft Rasmussen, leder af Ungdomsskolen.

Annonce

Vi vil gøre en forskel

Lions Club Als er meget glad for med sin donation at ha’ gjort en forskel for de unge mennesker.

- Det er jo dét, det drejer sig om i vores arbejde. At gøre en forskel for andre, både herhjemme og i andre lande. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke alle dem, der gør det muligt for os at hjælpe – nemlig dem, der køber lodder, når vi har tombola, dem der køber revyprogrammer og dem, der køber tulipaner. De gør det muligt for os at støtte, og så kan de jo glæde sig over, at vi ikke bruger en eneste krone til administration. Alt går til det velgørende arbejde – og det meste i lokalområdet, siger præsident i Lions Als, Eva Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce