Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Lisa i fuld galop: Færdiggør uddannelse nummer to og udvider sin hesteudstyrsbutik

Lisa Krogsgaard Hansen i den nye afdeling for rideudstyr, hvor familien har hjulpet pænt til med indretningen. Blandt andet trævæggen i baggrunden fremstillet af gamle paller. Foto: Henrik Rath
25-årige Lisa Krogsgaard Hansen er uddannet jordbrugsteknolog, i gang som kontorelev på vej mod job i Landbrugsstyrelsen og har netop flyttet sin kun to år gamle hesteudstyrsbutik til større lokaler i Broager.

Broager: Hører man om kun 25-årige Lisa Krogsgaard Hansens liv, kan man snart blive helt forpustet. For det er ikke almindeligt trav, vel nærmere fuld galop over hestepigens tilværelse, der spænder over snart to uddannelser og egen butik med hestefoder og nu rideudstyr grundlagt for knap to år siden i Storegade i Broager.

- Det begyndte egentlig bare med, at vi ville have et par paller med en speciel slags foder stående, som vi så kunne sælge af. Det har så udviklet sig, og til sidste blev de knap 50 kvadratmeter med lager i kælderen for småt, og vi fandt lokalerne her på Nejsvej 30c i Broager, hvor vi nu har næsten 250 kvadratmeter, fortæller Lisa Krogsgaard Hansen.

Svensk rideudstyr

Siden er foder til hunde, katte, kaniner, høns og fisk også kommet ind i billedet. Flytningen har desuden betydet, at butikken "Krogsgaard Hestefoder" netop er begyndt forhandlingen af rideudstyr.

- Det er det svenske mærke Hansbo Sport, som vi nu har fået forhandling af i form af hele deres sortiment, tilføjer Lisa Krogsgaard Hansen, som har to heste og stor erfaring med heste og ridesport.

Både hendes lillebror og mor rider - sidstnævnte tidligere på højt plan. Selv er Lisa aktiv ringrider samt spring- og dressurrytter.

Med udvidelsen har butikken bragt rideudstyr tættere på Sønderborg, da mange ellers kører til Ullerup eller Aabenraa for at finde det rette udstyr.

Annonce

To uddannelser

Og så lige tilbage til Lisas travle liv. For ud over butikken, som familien hjælper til med at drive, har hun taget en uddannelse som jordbrugsteknolog og lige nu i gang som kontorelev med et job i Landbrugsstyrelsen i sigte til sommer.


Det begyndte egentlig bare med, at vi ville have et par paller med en speciel slags foder stående, som vi så kunne sælge af. Det har så udviklet sig, og til sidste blev de knap 50 kvadratmeter med lager i kælderen for småt, og vi fandt lokalerne her på Nejsvej 30c i Broager, hvor vi nu har næsten 250 kvadratmeter.

Lisa Krogsgaard Hansen


Her får hun speciale i offentlig administration og skal beskæftige sig med udregning af EU-støtte til landmænd.

Butikken, der genåbnede i de nye lokaler 1. maj, har udvidet åbningstiderne, så de nu er tirsdag, onsdag og fredag kl.14-18 samt lørdag kl.10-14. Desuden efter aftale.

Lisas moster, Anne Krogsgaard Jonsson, hjælper ofte i butikken. Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce