Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Lokale handler skal skabe mere liv og leveres CO2-neutralt

Citymanager i Vores Sønderborg, Axel Nielsen, med den nye transportcykel fra Fri Bike Shop i Sønderborg.Foto: Jørgen Terp
Vores Sønderborg tager en el-cykel i brug for at levere lokalkøbte varer gratis og CO-neutralt i Sønderborgområdet.
Annonce

Sønderborg: Tidligere Sønderborg Handel, der netop har skiftet navn til Vores Sønderborg, har fået en el-cykel, så  medlemmerne nu kan nu bruge den til CO2-neutrale leveringer rundt i byen.

- Opstarten er ikke helt fastlagt endnu, men i nærmeste fremtid er vi klar med udbringning af varer med vores nye leveringsservice. Vi har taget initiativet for at øge det lokale onlinesalg i forretningerne, som vi så det under corona-nedlukningen, hvor elbilen bragte varer ud til kunderne, fortæller citymanager Axel Nielsen.

Annonce

Hele 6400

Der udbringes i området fra Vollerup til Dybbøl, Ragebøl og Kær og vil forsøge at dække postnummer 6400.

- Vi håber, kunderne vil bruge den nye service. Så er du sofashopper, så tænk på de lokale butikker, før du går ud på det store "world wide web". En krone brugt i en lokal forretning tager en runde mere i lokalsamfundet og vi skaber mere værdi for hinanden, så vi sammen skaber mere værdi for hinanden, tilføjer Axel Nielsen.


Opstarten er ikke helt fastlagt endnu, men i nærmeste fremtid er vi klar med udbringning af varer med vores nye leveringsservice.

Citymanager Axel Nielsen


Som forbruger er servicen gratis, hvis man blot handler lokalt. Varen kan dog ikke være større end, at der er plads på cyklen. Levering tilstræbes at være samme dag og senest dagen efter, hvis varen er bestilt inden klokken 13.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce