Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Mænd skal holdes sunde

Morten Elsøe, der er ernæringsekspert, forfatter og samfundsdebattør, sætter i sit foredrag spot på de forhindringer, mange mænd er ofre for, og hvorfor slankekure ikke virker. Foto: Mia Mortensen
Annonce

Sønderborg: Sjove aktiviteter i skov, vand og strand og madlavning over bål. Det er alt sammen tilbud, Sundhedscentret inviterer mænd til at deltage i, når der i denne uge er "Men's Health Week". Det hele er et gratis tilbud til alle mænd.

Der er aktiviteter onsdag 12. juni kl. 17-20 på Idrætshøjskolen, og foredrag torsdag 13. juni kl. 17-20.30 på Sønderborghus. Begge dele er gratis, men det er nødvendigt med en tilmelding senest onsdag til aktiviteten på Idrætshøjskolen. Foredraget på Sønderborghus kan man bare møde op til.

Foredraget torsdag med Morten Elsøe har titlen "Det fedmefremmende samfund". Elsøe, der er ernæringsekspert, forfatter og samfundsdebattør, sætter spot på de forhindringer, mange mænd er ofre for, og hvorfor slankekure ikke virker. Han kommer også med bud på, hvad man skal gøre i stedet, så man taber sig og holder vægten nede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce