Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Mødrehjælpens nye butik ved Rønhaveplads er åbnet

Med flytningen til Rønhaveplads har Mødrehjælpen fået en større og mere lys butik, hvor varerne præsenteres godt. Foto: Henrik Rath

Sønderborg: Til sommer er det fire år siden Mødrehjælpens butik i Sønderborg åbnede i Perlegade nær Føtex. Det viste sig hurtigt at være en succes, og nu har butikken holdt flyttedag og fredag genåbnet i nye lokaler ved Rønhaveplads - Perlegade 69.

- Vi flytter få meter ned ad Perlegade til Rønhaveplads, hvor vi får meget bedre forhold i en helt nyindrettet butik og glæder os til at vise den frem til såvel gamle som nye kunder, siger Lisbet Skyum, der er formand for Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg.

Butikken rummer både tøj, ting og udstyr til spædbørn og mindre børn. Overskuddet af butikssalget går til at lave aktiviteter for børnefamilier i Sønderborg og til den landsdækkende rådgivning, hvor blandt andre socialrådgivere, jurister og psykologer står til rådighed for de børnefamilier, der er i en svær situation.

Annonce

De nuværende corona-restriktioner tillader ikke mange mennesker, så festlighederne skubbes til senere på året, oplyser Mødrehjælpen.

Mødrehjælpens butik modtager meget gerne og med stor tak tøj, ting og udstyr af god kvalitet til salg i butikken.

Der er også masser af legetøj i butikken. Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce