Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Miljørigtige virksomheder hædret

Blandt modtagerne var tre afdelinger af Sygehus Sønderjylland. Foto. Jens Eilertsen
groNet gav diplom til virksomheder fra Sønderborg, Aabenraa og Tønder.
Annonce

Sønderborg: 10 virksomheder blev fredag på rådhuset i Sønderborg for deres indsats for miljøet. Den fem virksomheder kommer fra Sønderborg Kommune.

Det er groNets, som står bag uddelingen af diplomer, men Aase Nyegaard, formand for Teknik og Miljøudvalget, stod for overrækkelsen, og hun læste borgmesterens tale op. Erik Lauritzen sad fast ved grænsen.

groNet er en organisation, der arbejder for at skabe netværk og bedre klima i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Næstformand Anders Jessen sagde før overrækkelsen, at det give god bundlinje at investere i møljøet.

groNet

groNet er et netværk for ledere og fagledere i Syd- og Sønderjyske virksomheder. I groNets netværksgrupper behandles vigtige emner på virksomhedernes dagsorden. groNet har netværksgrupper indenfor ledelse, salg, hr, energi, miljø og arbejdsmiljø.

Modtagerne fra Sønderborg er Alcumatic, Danish Crown i Blans, Müller Gas Equipment, Sygehus Sønderjylland i Sønderborg samt Sønderborg Forsyning.

Aabenraa Havn, HMF og Sygehus Sønderjylland i Aabenraa fik også hæder og det samme gjorde Tønder-virksomhederne Danish Crown i Skærbæk og Sygehus Sønderjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce