Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Morgenevent: EUC Syd-elever hyldede fællesskabet på bæredygtig vis

Eventen foregik ved alle skolens indgange. Her uddelte elevrådsmedlemmerne poser med en bolle, et stykke frugt og en flyer til skolen omkring 500 elever, som ankom om morgenen. Pressefoto
Annonce

Sønderborg: Elevrådet på EUC Syd stod forleden for kampagnen: "Godmorgen med et smil", hvor fællesskabet blev hyldet.

Det foregik ved alle skolens indgange. Her uddelte elevrådsmedlemmerne poser med en bolle, et stykke frugt og en flyer til skolen omkring 500 elever, som ankom om morgenen.

- Flere sagde, at de synes det var smadderhyggeligt at blive modtaget af friske unge, glade mennesker, så alt i alt en stor succes, siger elevrådskoordinator Camilla Arp.

Som mange andre skoler måtte EUC Syd i foråret fra den ene dag til den anden stoppe med fysisk fremmøde for undervisning på grund af corona. Det endte med at vare i syv uger.

I løbet af april bad skoleledelsen eleverne om at besvare et spørgeskema for at få nærmere kendskab til deres oplevelser under nedlukningen med online-undervisning. Den viste blandt andet, at det, der var allermest savnet, var fællesskabet på skolen.

Annonce

Bæredygtig tankegang

Eleverne var iført en Godmorgen-kampagne t-shirt lavet af økologisk bomuld. Bolle og frugt var pakket ind i en bæredygtig pose. Selve de 500 styk frugt var hentet fra en går på Als, så man handlede lokalt og sparede CO2 under transporten.

- Alt det har eleverne selv organiseret med en klar mening om bæredygtige løsninger til vores event. Det er viden, som eleverne har egnet sig i løbet af deres liv og dannelse, tilføjer chefkonsulent for trivsel og integration Simona Corda-Dolliner.

Eleverne var iført en Godmorgen-kampagne t-shirt lavet af økologisk bomuld med budskabet om fællesskab. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Endnu en stor smittestigning i Esbjerg og Aabenraa: Fem andre kommuner holder status quo

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce