Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Nancy er tilbage på tv

Nancy Gerber er tilbage på tv.
Fra mandag 29. juni og hen over sommeren kan Nancy Gerber ses i ny DR-serie.
Annonce

Sønderborg: Mandag 29. juni kan indretningsarkitekt og ugeavisens klummeskribent Nancy Gerber, &Rum i Østergade, opleves på DR TV klokken 20 - altså i den bedste sendetid.

Hun deltager sammen med en snedker fra Midtjylland i en serie om indretning. Handlingen går i al sin enkelthed ud på, at to eksperter - Nancy og snedkeren - skal hjælpe to unge kusiner i mål med indretningen af et sommerhus, de har arvet efter deres farmor. Der er 80 dage og en begrænset økonomi til rådighed.

- Jeg kan allerede nu afsløre, at det slet ikke går efter planen, og selv om vi føler med pigerne, er vi af og til nødt til at tage den skrappe tone i brug, siger Nancy Gerber.

- Min rolle kræver, at jeg giver råd omkring indretning af rummene, stil, farver, styling og jeg bruger tid på at tegne, hjemskaffe prøver, købe ting. Så udover, at det er skønt igen at arbejde med tv, så kræver det mere end den tid, kameraerne kører. Det kræver også en del forberedelse både fysisk og psykisk, siger Nancy Gerber.

Sommerhuset ligger på det nordlige Sjælland, og det tager også tre timer at køre derop, fortæller Nancy Gerber, der siger, at det er noget af en udfordring ikke at se træt eller uoplagt ud på skærmen efter sådan en køretur.

Nancy Gerber har flere tv-optrædener bag sig. Hun deltog blandt andet i et TV2-program om et badeværelse, som skulle bygges om, hun har medvirket i et interview i programmet "Livet på skinner", hun har været dommer i Krea Kongen på TV Syd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce