Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Nat i Naturen: En gåtur i mørket i Sønderskoven på Als

I forbindelse med den landsdækkende kampagne ”Nat i Naturen” arrangeres der, den 7. maj fra kl. 23.00 og to timer frem, en gåtur i mørket i Sønderskoven på Als. PR-foto.

Sønderborg: I forbindelse med den landsdækkende kampagne ”Nat i Naturen” arrangeres der, den 7. maj fra kl. 23.00 og to timer frem, en gåtur i mørket i Sønderskoven på Als.

Efter lidt tid i mørket, vil øjnene vænne sig til det manglende lys, og man kan derved godt bevæge sig rundt i mørket. Når synssansen er nedsat, vil de øvrige sanser blive skærpet, og man oplever at få en særlig og anderledes naturoplevelse.

Denne aften/nat vil der være tilrettelagt en ca. 4 km. rute, som kan følges ved hjælp af særlige pejlemærker i form af meget svagt lys. Ved ankomst får hver gruppe/familie udleveret et kort over ruten, og man bliver sendt afsted på ruten med intervaller af fem minutter. Derfor er tilmelding nødvendig, og der vil derefter blive kvitteret med præcist mødested og tidspunkt.

Annonce

Ønsker man at deltage, skal man sende en mail til jejfs@nst.dk – hvori man angiver navn og antal deltagere. Er der plads, vil man modtage en bekræftelse med angivelse af mødested.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce