Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Netto er klar til stor satsning på Nordals

Det går godt for Netto i Nordborg. Derfor bliver butikken nu udvidet og gjort mere lækker. Arkivfoto: Claus Thorsted
Forretningen i Nordborg bliver markant større og skal indrettes med Nettos nye koncept.
Annonce

Nordborg: Netto på Stationsvej 8 i Nordborg får i nærmeste fremtid den store tur og bliver 50 procent større.

- Det går fint i Nordborg, men butikken er ikke længere tidsvarende. Den er simpelthen ikke stor nok. Der er hverken nok plads til kunderne og vores nye koncept, forklarer Carsten Hadsbjerg, der er udviklingsdirektør i Salling Group.

Den 800 kvadratmeter store butik bliver derfor udvidet. Salling Group har desuden indsendt en byggeansøgning til Sønderborg Kommune om at udvide med 400 kvadratmeter.

Salling Group ejer selv matriklen, hvorpå butikken ligger. Nogle parkeringspladser bliver sløjfet, og der bygges fra den nuværende indgang og over mod naboen Kvickly Nordborg.

Hvis byggeansøgningen går igennem hos kommunen inden for den nærmeste måned, forventer Carsten Hadsbjerg, at hele butikken er endelig færdig omkring 1. april næste år.


Det går fint i Nordborg, men butikken er ikke længere tidsvarende. Den er simpelthen ikke stor nok. Der er hverken nok plads til kunderne og vores nye koncept

Carsten Hadsbjerg, udviklingsdirektør i Salling Group


Hele projektet betyder, at Netto-butikken formentlig vil være lukket 3-4 uger undervejs.

Annonce

Bliver mere lækker

Det bliver ikke bare en større men også en anderledes Netto, som kunderne vil møde, når den "ny" Netto i Nordborg på 1.200 kvadratmeter står klar.

– Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender - nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, lød det fra Michael Løve, direktør i Netto, da Netto ved Augustenborg tidligere på året blev frisket op.

Butikken vil adskille sig markant fra den Netto, man kender i dag i Nordborg. Butikken vil opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

Udover nye farver og mere lækker look kommer der en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom færdigretter vil få sin egen sektion.

Netto i Nordborg er en af i alt 80 butikker, som Salling Group enten bygger eller renoverer i løbet af 2020.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres til det nye koncept, som kæden investerer en milliard kroner i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce