Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Nu begynder vi så småt at synge sammen igen

Nu begynder vi så småt at synge sammen igen. Foto: Privatfoto
Sønderjysk Pigekor og Drengekor holder optagelsesprøve på Sangcentret fredag 12. juni.
Annonce

Sønderborg: Trompetisten Per Nielsen spillede fra sin altan, Oli stillede op til intim intimkoncert på en græsplæne ved Borgmester Andersensvej, Flemming Gammelholm stillede sig op på en træstup og sang for de gamle på Mølleparkens Plejecenter. Der har været mange coronakoncerter i Sønderborg de seneste måneder.

Men nu er tiden ved at være inde til, at vi igen skal synge sammen. Det mener kunstnerisk leder og chefdirigent for Sønderjysk Pigekor og Drengekor Mette Rasmussen. Hun kalder for første gang til optagelsesprøver i Sangcentret på Sønderborg Kaserne fredag 12. juni fra klokken 16.

- I lyset af, at samfundet begynder at åbne op igen og dermed også giver plads for, at vi så småt kan genoptage vores sangaktiviteter, tør vi godt offentliggøre datoen, siger en glad Mette Rasmussen.

Alle børn fra syv år op kan komme til prøve - og den er slet ikke farlig, kun hyggelig, siger dirigenten.

- Ved optagelsesprøven skal man bare synge et vers af en dansk sang, og derudover leger vi lidt med stemmen, så vi får en fornemmelse af dens karakter. Alle kan synge, så det er sjældent, vi afviser børn - sangglæde og interesse for at synge i et kor tæller lige så meget som stemmens kvaliteter, siger Mette Rasmussen.

Annonce

Flere drenge synger

- Vi vil meget gerne have flere nye sangere. Ikke mindst håber vi på at kunne udvide drengekoret med mange nye sangere. Det ser ud til, at der er en stigende interesse blandt drenge for at synge, så kom og syng sammen med os, lyder opfordringen fra Mette Rasmussen.

Der er tilmelding på sjpigekor.dk og sjdrengekor.dk.

I august holder koret åbne korprøver, hvor det er muligt at synge i koret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce