Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ny march i Sønderborg vil hylde alle landets SOSU'er

Marchen kommer til at foregå på Kær Vestermark den 8. maj. Arkivfoto: Timo Battefeld

Sønderborg:  SOSU Syd er gået i gang med at arrangere en march, som for første gang afvikles i Sønderborg den 8. maj.

- Vi ville gerne hjælpe vores elever og ansatte på SOSU Syd til at holde sig i bevægelse under den seneste nedlukning, så vi har lavet en række tiltag de sidste måneder, forklarer Nils Ole Rasmussen, der er underviser på SOSU Syd, i en pressemeddelelse.

- Det, der startede som en lille gåtur, er nu stukket helt af og er blevet til en march med op mod 75 deltagere, siger han.

Marchen starter og slutter ved ”Støvlen”  på Kær Vestermark, og løber af stablen mellem klokken 10 og 14. Der er to ruter. En på 5 kilometer der går gennem skoven, og en på 11 kilometer, som går ind igennem Sønderborg by og tilbage.

I år er marchen for elever, ansatte og alles familier, men allerede næste år er det meningen, at marchen skal være åben for alle, der har lyst til at gå med for at støtte og hylde alle landets SOSU’er.

Planen er, at marchen holdes et nyt sted hvert år, inden for det geografiske område SOSU Syds elever kommer fra. Det er gratis at deltage. Man kan tilmelde til og med den 23. april på nr@sosu-syd.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce